ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
olga kakoulidi diaitologos diatrofologos

Όλγα Κακουλίδη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
15891 Προβολές

Σπουδές

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της Θεσσαλονίκης. Το 2010 έχοντας την ανάγκη να επεκτείνω τις γνώσεις μου παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ''ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ '' , το 2012 ''ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ'' , όπως επίσης διαδραστικά σεμινάρια όπως ''Βουλιμία'' και ΄΄Διεκδικητικότητα''.

Απασχόληση

Ασχολούμαι με την συμβουλευτική διατροφή σε ενήλικες, παιδιά, υπερήλικες, εγκύους και ανθρώπους με παθολογικές καταστάσεις τα τελευταία εννέα χρόνια. Θεωρώ σημαντικό κάποιος να μάθει τι είναι καλό να τρώει αλλά και εξίσου σημαντικό να καταλάβει και στην συνέχεια να ξεπεράσει τις δυσκολίες που το οδήγησαν στον διαιτολόγο. Για έμενα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να έρχομαι σε καθημερινή επαφή διαφορετικούς ανθρώπους με τους οποίους δοκιμάζουμε να βελτιώσουμε την διατροφή τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, συνήθειες, απαιτήσεις και επιθυμίες. Το πρώτο μέλημα μου είναι να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να έχουν το αίσθημα της στέρησης.

Η συνεργασία μου με το mednutrition είναι κάτι που με χαροποίει ιδιαίτερα ,μέσα από αυτό έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις διατροφικές μου αγωνίες, προβληματισμούς και γνώσεις. Επίσης να διευρύνω τον επιστημονικό μου ορίζοντα γράφοντας άρθρα και συμμετέχοντας στις ενέργειες που διοργανώνει.

Κατάρτιση

Η διατροφή είναι μια επιστήμη η οποία εξελίσσετε ραγδαία και καθημερινά προκύπτουν καινούργιες πληροφορίες και νέα γύρω από αυτήν. Ως εκ τούτου παρακολουθώ συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια μέσα από τα οποία μένω ενήμερη και με βοηθούν να είμαι περισσότερο αποτελεσματική στον ρόλο μου .

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει να ταξιδεύω και να γνωρίζω καινούργιες κουλτούρες και πολιτισμούς . Αυτό το καταφέρνω μαθαίνοντας ξένες γλώσσες και διαβάζοντας βιβλία. Μου αρέσει ο αθλητισμός και πειραματίζομαι δοκιμάζοντας διάφορα είδη αθλημάτων όπως ποδήλατo στην φύση, spinning, trx και cross fit. Τον τελευταίο καιρό χαλαρώνω φτιάχνοντας κεραμικά σκευή.

Διαιτολογικό Γραφείο
Ολγα Κακουλίδη
Ραφτοπούλου 24, Αθήνα, Ελλάδα
6973005514
Λίγα λόγια για το γραφείο