ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
eleni delvinioti diaitologos diatrofologos

Ελένη Δελβινιώτη

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σπουδές

Φοίτησα στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας μελέτησα τις διατροφικές συνήθειες παιδιών και εφήβων από σχολεία της Αττικής και τη σχέση τους με την παχυσαρκία από δεδομένα της μελέτης GENDAI.

Απασχόληση

Παρέχω διατροφική φροντίδα σε ασθενείς που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου. Επιπλέον, παρακολουθώ εξωτερικούς ασθενείς με προβλήματα υγείας ή και προβλήματα βάρους που χρειάζονται διατροφική καθοδήγηση.

Το νοσοκομείο έγινε ο εργασιακός μου χώρος από το 2009 οπότε και διορίστηκα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί συνεργάστηκα με κλινικές όπως η Γαστρεντερολογική, η Παιδιατρική, η Ενδοκρινολογική, η Παθολογική, η Ογκολογική, η Χειρουργική και η Ψυχιατρική. Ήμουν βασική υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Γραφείου Διατροφής του νοσοκομείου και τακτικός συνεργάστης στο Ιατρείο Θρέψης του νοσοκομείου, το Ιατρείο Παιδικής Παχυσαρκίας.

Πριν το διορισμό μου στο νοσοκομείο, είχα εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως διαιτολόγος.

Κατάρτιση

Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα της Διατροφής με τη συμμετοχή μου σε ημερίδες και συνέδρια ιατρικά και διαιτολογικά.

Eνδιαφέροντα

Αγαπώ τη μουσική και το θέατρο. Μου αρέσει το περπάτημα και απολαμβάνω περιπάτους στη φύση. Η μαγειρική με βοηθάει να χαλαρώνω και συχνά πειραματίζομαι με συνταγές επιδιώκοντας ένα γευστικό και υγιεινό αποτέλεσμα.