ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
elena aletrari diaitologos diatrofologos

Έλενα Αλετράρη

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος RD Τεχνολόγος Τροφίμων
39897 Προβολές

Σπουδές

Σπούδασα Διατροφολογία (BSc Nutrition) στο King's College London, University of London,το 2008. Στη συνέχεια φοίτησα στο University of Reading, Ηνωμένο Βασίλειο όπου κατέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Τεχνολογία Τροφίμων και Ασφάλεια Ποιότητας. Ακολούθως φοίτησα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου και κατέκτησα το δεύτερο μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Τον Ιούλιο του 2014, κατέκτησα το πτυχίο στη Διαιτολογία (BScDietetics) από το University of Hertfordshire.

Απασχόληση

Παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες σε ιδιωτικό γραφείο στη Λευκωσία, όπου και βλέπω καθημερινά αρκετό κόσμο που ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες. Παράλληλα είμαι επιστημονικός συνεργάτης του medNutrition.gr και της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, καθώς επίσης συνεργάζομαι με το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Υγεία του Παιδιού ως ερευνητικός επιστήμονας. Επίσης, αρθρογραφώ σε τοπικές εφημερίδες και δίνω διαλέξεις μέσω του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου στα σχολεία καθώς και σε άλλες εκδηλώσεις προς ενημέρωση του κοινού. Επιπλέον είμαι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου καθώς επίσης και του Συμβουλίου Εγγραφής Επιστημόνων/Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου. Στην αρχή της καριέρας μου είχα εργαστεί ως σύμβουλος για συστήματα ασφάλειας και ποιότητας, όπως ISO 22000, ISO 9001, AIB και άλλα.

Κατάρτιση

Κατά καιρούς παρακολουθώ εργαστήρια, συνέδρια, σεμινάρια και ενημερωτικές διαλέξεις για θέματα διατροφής ούτως ώστε να ενημερώνομαι για τα νέα δρώμενα. Μεταξύ άλλων παρακολούθησα εργαστήρια για διατροφικές διαταραχές, για κληρονομικά νοσήματα, για παχυσαρκία, για καρκίνο και άλλα πολλά.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει να γυμνάζομαι καθημερινά γιατί αυτό με ξεκουράζει και με χαλαρώνει. Ασχολούμαι με το χειμερινό και το θαλάσσιο σκι, καθώς και με διάφορα είδη χορού. Επίσης, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, να παίζω πιάνο, να ταξιδεύω, να μαγειρεύω.

Στοιχεία Επικοινωνίας

00357 99749510