ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
dimitra meladaki diaitologos diatrofologos

Δήμητρα Μελαδάκη

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
45051 Προβολές

Σπουδές

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου το 2010. Κατόπιν, συνέχισα τις σπουδές μου κάνοντας μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης στην Ανθρώπινη Διατροφή όπου και πήρα ειδίκευση στην Παχυσαρκία και τη Διαχείριση Βάρους.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πήρα τις απαραίτητες βάσεις και γνώσεις για την εξάσκηση του επαγγέλματος του διαιτολόγου, ενώ στις πτυχιακές μου διατριβές ασχολήθηκα με την παιδική παχυσαρκία και πως αυτή επηρεάζεται από διατροφικές συνήθειες και με τρόπους παροχής διατροφικών συστάσεων και συμβουλών και την αποτελεσματικότητά τους στην απώλεια βάρους.

Απασχόληση

Διατηρώ διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής.

Τελειώνοντας τις σπουδές μου, ξεκίνησα να παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες με επισκέψεις κατ' οίκον και εθελοντικά ως διαιτολόγος στα Δημοτικά Ιατρεία Χολαργού και Παπάγου. Αυτό σε συνδυασμό με την πρακτική μου άσκηση στα νοσοκομεία «Ερυθρός Σταυρός» και «Θριάσιο» στα πλαίσια των σπουδών μου μου έδωσε την απαραίτητη εμπειρία για την αντιμετώπιση ποικίλων περιστατικών.

Ταυτόχρονα, συνεργάζομαι με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε ερευνητικά προγράμματα και με το mednutrition για την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα διατροφής.

Κατάρτιση

Η επιστήμη της διαιτολογίας συνεχώς εξελίσσεται, οπότε οφείλω να βρίσκομαι ενημερωμένη διαβάζοντας τα τελευταία νέα του χώρου και παρακολουθώντας τα περισσότερα συνέδρια και ημερίδες που γίνονται στη χώρα μας.

Ενδιαφέροντα

Τον χρόνο που δεν είμαι στο γραφείο μου επιλέγω να τον περνάω κάνοντας γυμναστική, , κάνοντας περιπάτους σε μέρη της Αθήνας, παρακολουθώντας ταινίες, πλέκοντας μαγειρεύοντας, ενώ πολύ πρόσφατα προστέθηκε και η φωτογραφία στα χόμπυ μου.

Με ενδιαφέρει επίσης ο τομέας της ψυχολογίας, οπότε παρακολουθώ διαδικτυακά σεμινάρια σε θέματα ψυχολογίας.

Αγαπώ πολύ τα ταξίδια και δεν χάνω ευκαιρία να επισκεφτώ ένα νέο (ή ένα παλιό αγαπημένο) προορισμό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διαιτολογικό Γραφείο
Δήμητρα Μελαδάκη και συνεργάτες
Λεωφ. Ηρακλείου 330, Ν. Ιωνία
2114101561
6979237532
Λίγα λόγια για το γραφείο