ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
nana kalafati diaitologos diatrofologos

Νάνα Καλαφάτη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Ph.D.c.

Σπουδές

Από τον Ιούλιο του 2013 είμαι Υποψήφια Διδάκτωρ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, στον τομέα των αλληλεπιδράσεων των γονιδίων με περιβαλλοντικούς παράγοντες. Μάλιστα, στην αρχή του διδακτορικού μου εργάστηκα για κάποιους μήνες στο Wellcome Trust Institute στo Cambridge της Αγγλίας όπου και εκπαιδεύτηκα πάνω στη γενετική στατιστική. Το 2010 αποφοίτησα από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το 2011 ολοκλήρωσα το MSc in Clinical and Public Health Nutrition στο University College London (UCL). Κατά την πτυχιακή και τη μεταπτυχιακή μου διατριβή ενεπλάκησα στα μονοπάτια της γενετικής και της μοριακής βιολογίας.

Απασχόληση

Εργάζομαι ως καθηγήτρια στο τμήμα Διαιτολογίας του Aegean Omiros College. Η επαφή με τους φοιτητές και η αλληλεπίδραση αυτή είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ και που μου δίνει κίνητρο για να κάνω τη δουλειά μου όλο και πιο αποτελεσματικά. Παράλληλα, παρέχω διαιτολογικές υπηρεσίες, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα, αρθρογραφώ για το medNutrition, καλύπτοντας μία ευρεία και ενδιαφέρουσα θεματολογία. Επίσης, αποτελώ μέρος της ομάδας του medNutrition για την Υγεία του Πεπτικού μέσω της οποίας έχουμε φτιάξει διάφορα χρήσιμα εργαλεία σχετικά με παθήσεις όπως η δυσκοιλιότητα, το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου και τη Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση.

Eνδιαφέροντα

Λατρεύω τις pilates, ιδίως από όταν αντιλήφθηκα το πόσο άμεσα βελτιώνουν το σώμα! Περνάω πολύ χρόνο με το σκύλο μου, τον Ody, ένα μαύρο Cane Corso που όταν σηκώνεται στα δυο του πόδια είναι πιο ψηλός από εμένα!

Στοιχεία Επικοινωνίας

6938354478