ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Eleni Kalogirou diaitologos

Ελένη Καλογήρου

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος M.Sc.
66 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Μιλώντας Διατροφικά - Ελένη Καλογήρου
370 06 Αργαλαστή Μαγνησίας

Σπουδές

Σπούδασα στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης και αποφοίτησα τον Οκτώβριο του 2020. Για μεγαλύτερο εύρος γνώσεων παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Παιδιατρικής Διατροφής της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Ακόμη εμβάθυνα τις γνώσεις μου γύρω από την παιδική παχυσαρκία στο πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Τέλος, παρακολούθησα ειδικό σεμινάριο για την διατροφική διαχείριση περιστατικών μέσω της ανάλυσης του Γονιδιώματος. 

Απασχόληση

Την πρακτική μου άσκηση ως διαιτολόγος πραγματοποίησα στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου . Απο εκει και έπειτα ξεκίνησα ενεργά να δουλεύω ως διαιτολόγος με κατ΄ οίκον  επισκέψεις. Απο τον Ιανουάριο του 2022 διατηρώ  Διαιτολογικό Γραφείο στο Νότιο Πήλιο.

Κατάρτιση

Παρακολουθώ συνεχώς σεμινάρια, συνέδρια και προγράμματα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τομέα της Διατροφής. Αυτο με βοηθά να είμαι πάντα ενημερωμένη για τις νέες εξελίξεις πάνω στην επιστήμη  της Διατροφής και Διαιτολογίας. Στόχος μου για το άμεσο μέλλον είναι  να ειδικευτώ στα Αυτοάνοσα νοσήματα και στις ψυχοδιαιτολογικές διαταραχές.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει να ασχολούμαι με τη φύση και τα ζώα. Είναι ενα μέσο χαλάρωσης για έμενα. Μου αρέσει να δοκιμάζω νεα πράγματα και ιδιαίτερες γεύσεις μαγειρεύοντας και κατα βάση με προϊόντα που παίρνω απο τον ίδιο μου τον κήπο. Η αναπαλαίωση επίπλων είναι μια ακόμη μου αγάπη αφου μετα την ολοκλήρωση των έργων νοιώθω ανανέωση και ευγνωμοσύνη. Μου αρέσει το χάρισμα να μπορώ να τροποποιώ πράγματα και να τους δίνω ξανά αξία. Τέλος, συνεχώς ψάχνω νέους τρόπους να περνάω θετικά μηνύματα στους κατοίκους της περιοχής για την αξία της ισορροπημένης διατροφής αλλά και γενικότερα του τρόπου ζωής. Αυτό το επιδιώκω μέσω ομιλιών, διοργανώνοντας εκδηλώσεις  με θέμα τη διατροφή και πάντα προσπαθώ να είναι  διαδραστικές και ψυχαγωγικές και όχι κουραστικές. Στόχος μου για το μέλλον είναι στην μικρή  κοινωνία που ζω να καταφέρω να δημιουργήσω ένα χώρο όπου θα μπορώ να βοηθάω τα παιδιά να μαθαίνουν για την υγιεινή διατροφή μέσω δραστηριοτήτων και παιχνιδιού.

Στοιχεία Επικοινωνίας

370 06 Αργαλαστή Μαγνησίας
+30 2423055893
+30 6945964813
Διαιτολογικό Γραφείο
Μιλώντας Διατροφικά - Ελένη Καλογήρου
370 06 Αργαλαστή Μαγνησίας
+30 2423055893
+30 6945964813
Λίγα λόγια για το γραφείο