ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
foteini graviil diaitologos

Φωτεινή Γαβριήλ

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, BSc
261 Προβολές

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στις 27/10/1996. Σπούδασα στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, από όπου και αποφοίτησα στις 05/2021. Στην συνέχεια εξειδικεύτηκα στην Κλινική Διατροφή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στην Αθλητική Διατροφή στο εργομετρικό κέντρο Διατροφής και άσκησης “Peak Perfomance”

Απασχόληση

Έχω πραγματοποίησει ομιλίες σχετικά με την σημασία της διατροφής στην παιδική ηλικία σε δημοτικά σχολεία στα πλαίσια της συνεργασίας μου με την εταιρεία “Puzzle”. Παράλληλα δραστηριοποιούμαι σε διάφορες δραστηριότητες σε θέματα διατροφής σε διάφορους δήμους της Θεσσαλονίκης καθώς και σε διάφορα γυμναστήρια και κέντρα ευέξίας.

Κατάρτιση

Συμμετέχω ενεργά στα περισσότερα συνέδρια και ημερίδες από το 2014 που ξεκίνησα τις σπουδές μου. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για την ψυχολογική προσέγγιση ενός διαιτώμενου καθώς και σεμινάριο Βοτανολογίας.

Ενδιαφέροντα

Αγαπώ πολύ την Μουσική, κάνω παράλληλα μαθήματα αρμονίας και τραγούδι καθώς και την γυμναστική σε όλες τις μορφές της. Λατρεύω να δοκιμάζω νέες γεύσεις και περιέργους συνδυασμούς στο φαγητό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πέραν 67 Αμπελόκηποι Θεσ/κης
6972433577