ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Eirini Konstantinidou diaitologos

Ειρήνη Κωνσταντινίδου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc.
426 Προβολές

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στις 01/01/1984.Σπούδασα Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία στο Α.Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας και έπειτα έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις όπου και πέρασα στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και από όπου και αποφοίτησα στις 2/10/2020.Απέκτησα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα με τίτλο «Η Διατροφή στην Υγεία και στην Νόσο» στις 19/09/2022.

Απασχόληση

Στο παρελθόν έκανα την πρακτική μου άσκηση σε ενδοκρινολογικό-διαβητολογικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Επίσης κατέχω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τις 26/11/2020 και αποτελώ μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ).

Κατάρτιση

Η επιστήμη της Διατροφής συνέχεια εξελίσσεται και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς κάτι που με παροτρύνει να ενημερώνομαι συνέχεια και να παρακολουθώ σεμινάρια και ημερίδες. Αυτό το διάστημα παρακολουθώ το πρόγραμμα δια βίου μάθησης «Διατροφή και Υγιής κύηση» του ΑΠΘ.

Ενδιαφέροντα

Στα πλαίσια του ελεύθερου χρόνου μου αρέσει να ακούω μουσική καθώς και να πηγαίνω σινεμά .Επιπλέον προσπαθώ να ταξιδεύω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6977248932