ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
despoina polyxronaki xania diaitologos diatrofologos

Δέσποινα Πολυχρονάκη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
43806 Προβολές

Σπουδές

Γεννήθηκα στα Χανιά στις 10/05/1997. Σπούδασα στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης, από όπου και αποφοίτησα στις 08/2021. Θέλοντας να εμβαθύνω τις γνώσεις μου στον τομέα της Διατροφής – Διαιτολογίας, συνέχισα με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος με εξειδίκευση στη Κλινική Διατροφή, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σεπτέμβριο του 2024, έπειτα από πρακτική άσκηση στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Απασχόληση

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, έχω απασχοληθεί ως ασκούμενη διαιτολόγος στο Διαιτολογικό γραφείο της κ. Χριστοπούλου Γεωργίας, Κλινικής Διαιτολόγου -Διατροφολόγου, στην Αθήνα.

Έχοντας την επιθυμία να εκπληρώσω τον αρχικό μου σκοπό για τον οποίο και επέλεξα το συγκεκριμένο επάγγελμα, στοχεύω πλέον στην δημιουργία και διατήρηση ενός φυσικού διαιτολογικού γραφείου στο νομό Χανίων και στην απόκτηση ενός Διδακτορικού διπλώματος.

Κατάρτιση

Δεν επαναπαύομαι ποτέ και πάντα φροντίζω να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου στο τομέα της Διατροφής και Διαιτολογίας. Για τον λόγο αυτό φροντίζω και παρακολουθώ ανελλιπώς τις εξελίξεις στον τομέα της Διατροφής και της Διαιτολογίας, μέσω σχετικών ημερίδων, συνέδριων, άρθρων, αλλά και ομιλιών συναδέλφων.

Ενδιαφέροντα

Λατρεύω να φτιάχνω πάζλ, να διαβάζω βιβλία σχετικά με την υγεία αλλά και πιο… περιπετειώδη, με αστυνομικό περιεχόμενο και δράση, καθώς μου δίνουν την αίσθηση της πληρότητας και της χαλάρωσης. Επιπλέον μου αρέσει να πειραματίζομαι στην κουζίνα μου και να δημιουργώ υγιεινά γεύματα για τους αγαπημένους μου.

Είμαι λάτρης της κολύμβησης γι’ αυτό τους καλοκαιρινούς μήνες και ούσα κάτοικος των Χανίων, δεν χάνω ευκαιρία για κολύμπι!

Η φωτογραφία θα έλεγα είναι η δεύτερη μου αγάπη, καθώς μέσα από αυτή αποτυπώνονται στιγμές και συναισθήματα, τα οποία μπορούν να «φυλαχθούν» ζωντανά για πάντα. Έτσι όπου κι αν βρεθώ δράττω την ευκαιρία και φωτογραφίζω τους πάντες και τα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Στοιχεία Επικοινωνίας

6945011106