ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Xristina Kakavelaki diaitologos

Χριστίνα Κακαβελάκη

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος , MA Psychology
8499 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Αλλάζω Διατροφή - Χριστίνα Κακαβελάκη
Χελμού 34,1ος Όροφος Εμπ. Κέντρου, έναντι Ιατρείων ΙΚΑ 145 65 Aγ. Στέφανος

Σπουδές

Γεννήθηκα στα Χανιά στις 3/2/1978. Το 2006 ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ενώ το 2019 απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην συμβουλευτική ψυχολογία και ψυχοθεραπεία (MA Counselling and Psychotherapy University of East London). Το 2021 εξειδίκευτηκα στην παιδιατρική διατροφή (master nutritionist in pediatric nutrition) ενώ επίσης ολοκλήρωσα την εκπαίδευση του εθνικού οργανισμού για τις διατροφικές διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας (Master Practitioner In Eating Disorders). Από το 2010 έως και σήμερα διατηρώ το ΑλλαΖΩδιατροφΗ, το διατολογικό μου γραφείο στον Άγιο Στέφανο.

Απασχόληση

Από το 2017 συνεργάζομαι με το ΔΕΚΑ (Διεπιστημονικό Κέντρο Αθηνών για το παιδι και την οικογένεια), κάνοντας συμβουλευτική γονέων και διατροφική συμβουλευτική σε παιδιά με διατροφικές διαταραχές, στο πλαίσιο της θεραπευτικής τους παρέμβασης. Λόγω της τεράστιας ανάγκης για διατροφική εκπαίδευση τόσο των παιδιών όσο και των γονιών, το 2020 σε συνεργασία με το ΔΕΚΑ, δημιούργησα το διατροφικό πρόγραμμα Nutricode.

To πρόγραμμα Nutricode απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, όλων των ηλικιών που επιθυμούν να γευθούν την μαγεία και την χαρά της κατάκτησης μια ισορροπημένης διατροφής, χωρίς στερήσεις, εμμονές και δίαιτες. Εχει προκύψει από τις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς των παιδιών και έρχεται να επιλύσει δυσκολίες που παρουσιάζουν στον τομέα της διατροφής. Σκοπός μου είναι το παιδί να γίνει διαιτολόγος του εαυτού του, αποκτώντας «διαιτολογική αντίληψη» μέσα από ένα πολύπλευρα πρωτότυπο και βιωματικό πρόγραμμα το οποίο μας μαθαίνει αυτό́ που ζούμε, καθώς το ζούμε και ακολουθεί τις βασικές αρχές: Ερευνώ, Αναλύω, Συμπεραίνω, Εφαρμόζω.

Στους ενήλικες πρέπει να αλλάξεις οπτική. Στα παιδιά όμως χρειάζεται εξαρχής να διαμορφώσεις μια ορθή πρακτική που θα έχει ένα λειτουργικό για αυτά αποτέλεσμα ως προς την σωματική, ψυχική, συναισθηματική, κοινωνική και πνευματική τους ισορροπία.

Πιστεύω ότι αξίζει να επενδύσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χελμού 34,1ος Όροφος Εμπ. Κέντρου, έναντι Ιατρείων ΙΚΑ 145 65 Aγ. Στέφανος
210-8140884
6945632546
Διαιτολογικό Γραφείο
Αλλάζω Διατροφή - Χριστίνα Κακαβελάκη
Χελμού 34,1ος Όροφος Εμπ. Κέντρου, έναντι Ιατρείων ΙΚΑ 145 65 Aγ. Στέφανος
210-8140884
6945632546
Λίγα λόγια για το γραφείο

Το γραφείο βρίσκεται στην οδό Χελμού 34, στον Αγ. Στέφανο  και λειτουργεί από το 2010. Ξεκίνα Το Ταξίδι Σου Προς Την Αλλαγή!

Έχεις το δικαίωμα για μια υγιή ζωή. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις, μέσα από την βελτίωση της διατροφής σου!