ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Xristina Xatzistamatiou diaitologos

Χριστίνα Χατζησταματίου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
11280 Προβολές

Σπουδές 

Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Την περίοδο αυτή εκπονώ την διπλωματική μου εργασία, μία συγχρονική μελέτη με θέμα «Αξιολόγηση διατροφικής κατάστασης & ποιότητας ζωής ενήλικων χορευτών κλασικού χορού».

Απασχόληση

Πραγματοποίησα την πρώτη μου πρακτική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο και συνεχίζω με την δεύτερη πρακτική μου άσκηση στο διαιτολογικό γραφείο του κ. Παπαχρήστου στο Παγκράτι, αποκτώντας την πρώτη μου εμπειρία για την λειτουργία ενός διαιτολογικού γραφείου.

Κατάρτιση

Στα πλαίσια των φοιτητικών μου χρόνων έχω συμμετάσχει στην οργανωτική επιτροπή σε εκπαιδευτικές ημερίδες για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου:

  • «Ευφυής Γεωργία», ημερίδα, 2021.
  • «Πώς η διατροφή επηρεάζει την ψυχολογία μας», ημερίδα, 2021.
  • «Γνωρίζοντας τα γνωστικά προφίλ και τις εκπαιδευτικές προσεγγίσεις στις διαταραχές αυτιστικού φάσματος καθώς και τον ρόλο της διατροφής», ημερίδα, 2022.
  • «Η κρίση στον πρωτογενή τομέα: ποιος ο ρόλος του Τεχνολόγου Τροφίμων και ποιος ο ρόλος του Γεωπόνου», ημερίδα, 2022.
  • «Διατροφή σε Υγεία και Νοσήματα», διημερίδα, 2022.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, παρακολουθώ διάφορα σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με την κλινική αλλά και την αθλητική διατροφή, ούτως ώστε να διευρύνω και να εμβαθύνω περαιτέρω τις γνώσεις μου στην εικόνα του σήμερα, καθώς η ενημέρωση, η έρευνα και οι εξελίξεις στον χώρο της διατροφής εξελίσσονται συνεχώς.

Ενδιαφέροντα

Μεγάλο μέρος της ζωής μου είναι αφιερωμένο στον χορό που ασχολούμαι εδώ και 14 χρόνια και συγκεκριμένα με τις δύο μου αδυναμίες, το μπαλέτο και το σύγχρονο. Οι ελεύθερές μου ώρες με βρίσκουν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 6984221737