ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Vasiliki Kalatha diaitologos

Βασιλική Καλαθά

Τελειόφοιτος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
14433 Προβολές

Σπουδές

Είμαι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Θήβας και βρίσκομαι στο 4ο έτος φοίτησης μου στο τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το οποίο φέτος πρόκειται να ολοκληρώσω τον κύκλο των σπουδών μου.

Απασχόληση

Στο πλαίσο της πρακτικής μου άσκησης θα απασχοληθώ στο διαιτολογικό γραφείο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ-Mednutrition στο Παγκράτι, όπου θα αποκτήσω την πρώτη μου εμπειρία για την λειτουργία ενός διαιτολογικού γραφείου και την διαχείριση των πελατών.

Κατάρτιση

Η διατροφή αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη σωματική και ψυχολογική υγεία του ανθρώπου. Η επιστημονική έρευνα στον τομέα της διατροφής έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και έχει αποκαλύψει πολλά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Για τον λόγο αυτό ήδη προσπαθώ ταυτόχρονα με τις σπουδές μου να λαμβάνω μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς και δράσεις, ένας από τους οποίους είναι η συμμετοχή μου στον Εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia-ΣΕΒΤ, αλλά και να παρακολουθώ σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια σχετικά με το αντικειμένο μου ώστε να μπορέσω να εξελιχθώ και να είμαι ενήμερη για τον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο κλάδο της διατροφής και των τροφίμων.

Ενδιαφέροντα

Με μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και την ομορφιά της, αναζητώ συνεχώς νέες ευκαιρίες για να απολαύσω αυτό το θαυμάσιο φαινόμενο από διαφορετικές τοποθεσίες κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Η αναζήτηση νέων προορισμών και το πάθος μου για την εξερεύνηση διαφορετικών πολιτισμών και γεύσεων με οδηγεί σε αξέχαστα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τα ταξίδια, τα χειμερινά αθλήματα όπως το σκι είναι επίσης μια μεγάλη απόλαυση για μένα. Τα τελευταία χρόνια εχω εντάξει στην καθημερινότητα μου την γυμναστική, κυρίως τις πιλάτες και την Γιόγκα καθώς οι δραστηριότητες αυτές μου δίνουν μια αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας και μου παρέχουν τη δύναμη και την ευελιξία που χρειάζομαι. Τέλος, μεγάλο μέρος της ζωής μου είναι αφιερωμένο στην ζωγραφική όπου από πιο μικρή ηλικία το έχω συνδιάσει ως χόμπυ και επάγγελμα μαζί ,ταυτόχρονα με την εξέλιξη του αρχικού μου ονείρου το οποίο είναι η διατροφή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

+306987324698