ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Katerina Kountouri diaitologos

Κατερίνα Κουντούρη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.
60069 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Κατερίνα Κουντούρη
44 Γαρουφαλλίδου, Μύρινα, Λήμνος

Σπουδές

Ονομάζομαι Κουντούρη Αικατερίνη και είμαι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος, απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Λάρισας, όπου και φοίτησα από το 2010 εως και το 2014.

Το 2015, ολοκλήρωσα το πρώτο μεταπτυχιακό μου δίπλωμα M.Sc. (Med. Sci.) με εξειδίκευση στην κλινική διατροφή στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, στην Σκωτία. Το πάθος μου, η αγάπη μου και η συνεχής ενημέρωση μου για την επιστήμη της διατροφής και της διαιτολογίας με οδήγησαν στην έναρξη του δεύτερου μεταπτυχιακού διπλώματος μου, M.Sc., στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στη αθλητική διατροφή, το οποίο ολοκλήρωσα το 2022. Επιπλέον, παρακολουθώ συχνά σεμινάρια και παραβρίσκομαι σε συνέδρια ανα τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό την διαρκή ενημέρωση μου πάνω στις εξελίξεις του κλάδου μου.

Απασχόληση

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, εργάστηκα ως διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Απο το 2016 εως και σήμερα, διατηρώ το δικό μου διαιτολογικό γραφείο στην Μύρινα Λήμνου. Παράλληλα, συνεργάζομαι ως αθλητική διατροφολόγος με την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λήμνου, ΑΕΛ (Γ’ Εθνική). Μέσα στα τελευταία έτη έχω αναλάβει αρκετές φορές τον σχεδιασμό γευμάτων αλλά και τη θερμιδική/ θρεπτική ανάλυση τους για ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, καθώς και για γνωστά καφέ και εστιατόρια. Τέλος, σε συνεργασία με τον δήμο Λήμνου και άλλους συναδέλφους, έχω αναλάβει τον σχεδιασμό διαιτολογίου σε δημόσιους παιδικούς σταθμούς και σε κέντρα ηλικιωμένων του νησιού.

Κατάρτιση

Από το 2016 εως και σήμερα, συμμετέχω σε δράσεις ενημέρωσης πολιτών της Λήμνου, σε ημερίδες και ομιλίες τόσο σε ενήλικες, όσο και σε δημοτικά σχολεία, παιδικούς σταθμούς και κέντρα ηλικιωμένων.

Ενδιαφέροντα

Ένα από τα μεγαλύτερα ενδιαφέροντα μου είναι η ενασχόληση με τη φυσική δραστηριότητα. Εκτός από την οργανωμένη άσκηση την οποία κάνω συστηματικά (crossfit), αγαπημένη μου μορφή δραστηριότητας είναι το περπάτημα και το τρέξιμο. Στον ελεύθερο χρόνο μου, συνηθίζω να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία και να βλέπω ταινίες αλλά κυρίως μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Διαιτολογικό Γραφείο
Κατερίνα Κουντούρη
44 Γαρουφαλλίδου, Μύρινα, Λήμνος
2254 024240
Λίγα λόγια για το γραφείο