ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Eleni hatzilazaridou diaitologos

Μαρία Μπίσια

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
954 Προβολές

Σπουδές

Είμαι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης και φοιτώ στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Για προσωπική εξέλιξη και για να εμβαθύνω τις γνώσεις μου πάνω σε έναν καινούργιο σχετικά τομέα του κλάδου παρακολουθώ την εξ'αποστάσεως εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου σχετικά με τις Διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Απασχόληση

Το πρώτο κομμάτι της πρακτικής μου άσκησης έγινε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στην συνέχεια για να εμπλουτίσω ακόμη παραπάνω τις γνώσεις μου και να βελτιωθώ στην πράξη συνέχισα την απασχόληση μου στο διαιτολογικό γραφείο του κ. Παπαχρήστου στο Παγκράτι.

Κατάρτιση

Καθώς η διατροφή είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά την έρευνα και την ψυχολογία τον τελευταίο αιώνα, αποτελεί μια επιστήμη που συνεχώς εξελίσσεται και ολοένα προσεγγίζει και άλλους τομείς. Προσπαθώ ταυτοχρόνως με τις σπουδές μου να παρακολουθώ σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο ώστε να μπορέσω να αποκτήσω και μια εικόνα του τώρα

Ενδιαφέροντα

Φίλοι και η οικογένεια απασχολούν τις ελεύθερες μου ώρες σε συνδυασμό με βόλτες στην παραλία. Έχοντας από μικρή αγάπη για το νερό και την θάλασσα μου αρέσει να αφιερώνω αρκετό χρόνο στην παραλία και εννοείται το καλοκαίρι και να κολυμπάω. Προσπαθώ, επίσης να βρίσκω χρόνο με τον εαυτό μου, για γυμναστική και χαλάρωση με αγαπημένη μουσική.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6945726735