ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Pelina Nikolopoulou diaitologos

Πελίνα Νικολοπούλου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.sc
1569 Προβολές

Σπουδές

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Νομό Ηλείας και πιο συγκεκριμένα στο Κάτω Σαμικό. Σπούδασα στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην ΑΤΕΙ) εν συνέχεια. Πραγματοποίησα την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ως υπεύθυνη διαιτολόγος διατροφολόγος με πλήθος διαχείρισης κλινικών περιστατικών καθώς και φυσιολογικών περιπτώσεων. Η αγάπη μου για την φύση καθώς και τον προϊόντων που παράγει με ώθησε να ασχοληθώ στην πτυχιακή μου εργασία με την ευεργετική ιδιότητα των ελληνικών υπερτροφών «Superfoods» στην υγεία του ανθρώπου. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την διατροφή του ανθρώπου και την διαχείριση της παχυσαρκίας. Το ενδιαφέρον μου ακόμα για τα παιδιά, με βοήθησε ώστε να πραγματοποιήσω την εξειδίκευση μου στη παιδιατρική διατροφή.

Τέλος, πραγματοποιώ τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές στο κομμάτι του Σακχαρώδη Διαβήτη καθώς και την διαχείρισή του, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Απασχόληση

Δραστηριοποιούμαι στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνοντας περιστατικά κατ’όικον ή και εξ αποστάσεως.

Ενδιαφέροντα

Αγαπώ τα παζλ και την μαγειρική ομοίως λατρεύω να ανακαλύπτω και να διαβάζω την ιστορία για νέα μέρη. Επίσης, λατρεύω να ασχολούμαι με την φύση και τις αγροτικές εργασίες καθώς με αποφορτίζουν και με εμπνέουν.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Θεσσαλονίκη
6907217115