ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Vourtsi-dietitian

Αικατερίνη Βούρτση

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Μ.Sc.
3261 Προβολές

Σπουδές

Φοιτώ στο τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αυτό το διάστημα κάνω την πρακτική μου άσκηση στο διαιτολογικό γραφείο medNutrition στο Παγκράτι Αττικής, ενώ ταυτόχρονα εκτελώ τη συγγραφή της πειραματικής πτυχιακής μου εργασίας με θέμα την Αντιοξειδωτική Ικανότητα Βρώσιμων Λουλουδιών. Παράλληλα, το τρέχον εξάμηνο παρακολουθώ το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τεκμηριωμένη ιατρική διατροφολογία» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Κατάρτιση

Λατρεύω την επιστήμη της διατροφής και αγαπώ τη δια βίου μάθηση. Έτσι, παρακολουθώ όλα τα συνέδρια του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και Κύπρου, καθώς και τα Μακεδονικά Συνέδρια Διατροφής από το 2019, τις ημερίδες Διατροφής του «Λαικού Νοσοκομείου» Αθηνών, τα συνέδρια και σεμινάρια της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας , της Ελληνικής Εταιρείας Ιδιοπαθών και Φλεγμονοδών Νόσων του Εντέρου, του Ελληνικού Κολλεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας κτλ. Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει διαδιακτυακά Σεμινάρια του Τομέα Θρέψης του Γ.Ν.Α. Ευαγγελισμός ,αλλά και του European Federation of the Association of Dietitians. Τέλος, έχω παρακολουθήσει και το 1 ο Διεθνές Συνέδριο Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και της ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος.

Ενδιαφέροντα

Λατρεύω τα ταξίδια, την μαγειρική , την τέχνη, τη φύση και την άσκηση. Πιο συγκεκριμένα, μου αρέσει να φτιάχνω δικές μου συνταγές και να τις εκθέτω στα social, παίζω πιάνο, χορεύω παραδοσιακούς χορούς και αργεντίνικο τάνγκο, ενώ στο παρελθόν έχω ασχοληθεί και με άλλες μορφές τέχνης. Η άσκηση που προτιμώ είναι το ποδήλατο, το κολύμπι και η χιονοδρομία! Τέλος, στόχος μου είναι να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο!

Στοιχεία Επικοινωνίας

6946577207