ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
dorothea georgaki diaitologos diatrofologos

Δωροθέα Γεωργάκη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
65379 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Healthy Home - Δωροθέα Γεωργάκη
Λεωφ. Ειρήνης 27, Πρέβεζα 481 00

Σπουδές

Ονομάζομαι Δωροθέα Γεωργάκη γεννήθηκα στις 15/06/1995 και μεγάλωσα στη Πρέβεζα. Σπούδασα στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογιας – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, όπου και αποφοίτησα στις 22/01/2020. Στο πλαίσιο των σπουδών μου, πραγματοποίησα την πτυχιακή μου εργασία η οποία ήταν ερευνητική με θέμα «Η δράση και οι προοπτικές του ευρωπαϊκού έργου “MD net” Mediterranean Diet-When Brand Meets People». Πραγματοποίησα την πρακτική μου στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζικώστα». Έγινα Master Practitioner in Eating Disorder and Obesity το Μάϊο του 2021. Παρακολούθησα το σεμινάριο για την Κλινική Διατροφή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το σχολείο ήξερα ότι ήθελα να εργαστώ σαν διαιτολόγος και με τα χρόνια το επιβεβαίωσα. Μέσα από την πτυχιακή μου κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η Μεσογειακή διατροφή για την υγεία μας. Εκεί αγάπησα περισσότερο τη δουλειά μου και αποτέλεσε κίνητρο για το δυναμικό ξεκίνημα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου μέχρι και σήμερα σκοπός μου είναι η διαρκής ενημέρωση για την επιστήμη της διατροφής, για αυτό παρακολουθώ πληθώρα επιστημονικών σεμιναρίων και στοχεύω στη μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση.

georgaki dorothea grafeio piramida

Απασχόληση

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ το διαιτολογικό μου γραφείο στη Πρέβεζα, απ’ όπου παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες Διατροφικής εκπαίδευσης και Σχεδιασμό Διαιτολογίου για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις.

  • Διατροφικές Διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία, νυχτερινή υπερφαγία κ.α)
  • Διατροφή στην ενήλικη ζωη
  • Διατροφή στην Τρίτη ηλικία
  • Διατροφή στη παιδική ηλικία
  • Διατροφή στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό
  • Διατροφή και άσκηση

Παροχές

  • Δια ζώσης συνεδρίες 
  • Εξ’ αποστάσεως -e-diet συνεδρίες 
  • Μετρήσεις Ανάλυσης Σύστασης Σώματος

Ενδιαφέροντα

Λατρεύω την γυμναστική και προσπαθώ στον ελεύθερο χρόνο μου να την εντάσσω. Περπάτημα, τρέξιμο, Pilates και κολύμβηση είναι κάποια από τα αγαπημένα μου. Οι σπουδές μου ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο την σχέση μου με την γυμναστική, καθώς συνειδητοποίησα πως η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι η βάση για να έχουμε μια υγιή και καλή ζωή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2682029366
6948905011
Διαιτολογικό Γραφείο
Healthy Home - Δωροθέα Γεωργάκη
Λεωφ. Ειρήνης 27, Πρέβεζα 481 00
2682 029366
6948905011
Λίγα λόγια για το γραφείο

Είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που έχει στόχο να σε κάνει να νιώσεις άνετα και οικεία. Η φιλοσοφία του γραφείου είναι η εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση με βάση το ιατρικό ιστορικό, τις διατροφικές προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες, τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητα του κάθε ατόμου. Μέσα από τη διατροφική εκπαίδευση και τη διατροφική συμβουλευτική στοχεύει στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς.