ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
stella euthimiadou diaitologos diatrofologos

Στέλλα Ευθυμιάδου

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
57843 Προβολές

Σπουδές

Ονομάζομαι Ευθυμιάδου Στέλλα και γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 14/10/1996. Σπούδασα στο Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας -Σχολή Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, από όπου αποφοίτησα στις 09/2021. Στο πλαίσιο των σπουδών μου, πραγματοποίησα την πτυχιακή μου διατριβή η οποία ήταν ερευνητική με θέμα "Εμφάνιση σαρκοπενίας σε ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα" και διεξήχθη στο Θεαγένιο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη επαφή με τους κληνήρεις ασθενείς, μου απέδειξε τη σπουδαιότητα της Διατροφής για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ασθενειών, καθώς και την αναγκαιότητα του Διαιτολόγου στην ιατρική κοινότητα και αποτέλεσε κίνητρο για το δυναμικό ξεκίνημα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου και μέχρι σήμερα, σκοπός μου είναι η διαρκής ενημέρωση για την επιστήμη της Διατροφής, για αυτό παρακολουθώ πληθώρα επιστημονικών σεμιναρίων κα στοχεύω στην μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση στην Κλινική Διατροφή.

Απασχόληση

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ το Διαιτολογικό μου γραφείο στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, από όπου παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες Διατροφικής Εκπαίδευσης και σχεδιασμού Διαιτολογίων για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις:

  • Παιδιατρική Διατροφή
  • Διατροφή στην ενήλικη ζωή
  • Διατροφή στην Τρίτη ηλικία
  • Διατροφή στην εγκυμοσύνη & τον θηλασμό
  • Διατροφή & άσκηση

Παροχές:

  • Δια ζώσης συνεδρίες
  • Εξ' αποστάσεως - eDiet συνεδρίες
  • Μετρήσεις Ανάλυσης Σύστασης Σώματος

Ενδιαφέροντα

Είμαι λάτρης της άθλησης και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορα είδη άσκησης όπως ρυθμική γυμναστική, cross fit, trx, pilates και ελεύθερα βάρη. Ακόμη απολαμβάνω πολύ το τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους όπου έρχομαι σε επαφή με τη φύση. Οι σπουδές μου, ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την σχέση μου με τη γυμναστική, καθώς συνειδητοποίησα πως η άσκηση και η διατροφή συνδέονται άρρηκτα και είναι θεμέλια της καλής μας υγείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας