ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
anna maria karagiannidou diaitologos

Άντζελα Μπάστα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
4701 Προβολές

Σπουδές

Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην ΑΤΕΙ Θεσσαλίας) του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας. Η πτυχιακή μου εργασία έχει να κάνει με τους δείκτες υγείας στις Ευρωπαικές χώρες και η συσχετισή τους με τη Μεσογειακή Διατροφή. Με το πέρας των προπτυχιακών σπουδών μου θα ήθελα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με μεταπτυχιακό στην κλινική διατροφή και στις διατροφικές διαταραχές. Στόχος μου είναι να καταφέρω να επηρεάσω άτομα να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες και ιδιαίτερα άτομα που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές.

Απασχόληση

Η πρώτη μου επαφή με το χώρο της διατροφής και διαιτολογίας γίνεται στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, στο διαιτολογικό γραφείο του κύριου Παρασκευά Παπαχρήστου.

Κατάρτηση

Στόχος μου είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής και η γνώση πιο ειδικευμένων γνώσεων στο τομέα της κλινικής. Γι’αυτό το λόγο παρακολουθώ σεμινάρια, συνένδρια και ημερίδες. Ένα από τα συμπόσια που έχω παρακολουθήσει είναι το 5ο επιστημινικό συμπόσιο της ελληνικής εταιρίας παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας με θέμα ενδοκρινολογικά προβλήματα του παιδιού και του εφήβου.

Ενδιαφέροντα

Λατρεύω τα ταξίδια, τη μουσική και τη θάλασσα. Τον ελεύθερο μου χρόνο διοργανώνω εκδρομές με φίλους και με την οικογένειά μου. Επίσης, μαρέσει να ασχολούμαι με τη γυμναστική μαζί με φίλους στην παραλία.

Στοιχεία Επικοινωνίας