ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
giannis hytiris diaitologos

Γιάννης Χυτήρης

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, BSc
20157 Προβολές

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Κέρκυρα στις 13/02/1997. Πραγματοποίησα τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2015 και αποφοίτησα το 2020. Στην πτυχιακή μου εργασία εξέτασα τις σχέσεις-δράσεις των φυτοοιστρογόνων έναντι των συμπτωμάτων που παρουσιάζονται κατά την εμμηνοπαυσιακή περίοδο της γυναίκας και επικεντρώθηκα στην μετεμμηνοπαυσιακή κατάθλιψη που είναι πιθανό να εμφανιστεί. Άσκησα την πρακτική μου άσκηση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ‘’Αττικόν’’, όπου και έλαβα πολύτιμες γνώσεις πάνω στον τομέα της Διατροφής, αλλά και στον τρόπο που οφείλει να εργαστεί ένας κλινικός διαιτολόγος. Την τρέχουσα περίοδο πραγματοποιώ το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας με τίτλο "Η Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο".

Απασχόληση

Εδώ και μερικούς μήνες παρέχω διαιτολογικές υπηρεσίες σε κατ’ οίκον επισκέψεις στο νησί της Κέρκυρας με απώτερο σκοπό την τροποποίηση του τρόπου ζωής των ατόμων που με εμπιστεύονται μέσω της υιοθέτησης υγιεινών διατροφικών επιλογών. 

Κατάρτιση

Η επιστήμη της διατροφής αποτελεί έναν κλάδο που βρίσκεται υπό συνεχή εξέλιξη, με τις νέες πληροφορίες να ρέουν ακατάπαυστα και για αυτό θεωρώ απαραίτητη την συνεχή ενημέρωση μου στα νέα δεδομένα είτε μέσω προσωπικής μου έρευνας, μέσω βιβλίων ή του διαδικτύου και μέσω της συμμετοχής μου σε ημερίδες και σεμινάρια.

Ενδιαφέροντα

Οι περίπατοι στη φύση αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, ενώ τους τελευταίους μήνες το τρέξιμο είναι επίσης μια αγαπημένη απογευματινή συνήθεια. Είμαι λάτρης των βιβλίων, κυρίως εκείνων που ασχολούνται με την προσωπική ανάπτυξη, καθώς τα θεωρώ σημαντικό εργαλείο στον συνεχή αγώνα για την επίτευξη των στόχων μου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6976853126