ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
maria giakoumaki diaitologos

Μαρία Γιακουμάκη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
1434 Προβολές

Σπουδές

Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (πρώην Α.Τ.Ε.Ι) . Η πτυχιακή μου εργασία είχε να κάνει με τις γνώσεις των ανθρώπων σχετικά με τις τροφικές αλλεργίες. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών μου θα ήθελα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου στον τομέα της διατροφής μέσω μεταπτυχιακών σπουδών και επιμορφωτικών προγραμμάτων. Στην συνέχεια θα επιθυμούσα να ασχοληθώ με τον κόσμο της διατροφής και διαιτολογίας με τέτοιον τρόπο ώστε να παρέχω όσες περισσότερες γνώσεις μπορώ στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Απασχόληση

Η πρώτη μου επαφή με τον χώρο της διατροφής και διαιτολογίας έγινε στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, στο διαιτολογικό γραφείο του κύριου Παρασκευά Παπαχρήστου. Αυτή την περίοδο ήρθα σε επαφή με πληθώρα περιστατικών, το καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες κάτι που με βοήθησε να εμπλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου. Επίσης αποτελώ μέλος της επιστημονικής ομάδας του med nutrition , του 1ου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατάρτιση

Ένας από τους στόχους μου είναι η συνεχής ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διατροφής. Γι’ αυτό τον λόγο προσπαθώ να παρακολουθώ σεμινάρια , ημερίδες και συνέδρια σχετικά με την διατροφή. Ένα από τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει είναι το 12ο Μακεδονικό συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας στην Θεσσαλονίκη.

Ενδιαφέροντα

Αγαπώ τα ταξίδια, την μουσική και το καλό φαγητό .Όταν έχω ελεύθερο χρόνο επιλέγω να ασχολούμαι με την γυμναστική και το διάβασμα, επίσης προσπαθώ πάντα να αφιερώνω χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους μου.

Στοιχεία Επικοινωνίας