ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
eva-makri-dietitian

Εύα Μακρή

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
45729 Προβολές

Σπουδές

Σπούδασα Ανθρώπινη Διατροφή (Bsc Human Nutrition) στο Πανεπιστήμιο του Greenwich στο Λονδίνο απ’ όπου αποφοίτησα το 2003. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Μ. Βρετανία (2004) στο University of Surrey, Roehampton, ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο Master Of Science (M.Sc) in Clinical Nutrition. Το 1998, σπούδασα στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) στην Αθήνα, από όπου αποφοίτησα με ειδικότητα στην Ενόργανη γυμναστική. Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Αθήνα φοίτησα και στο B.C.H Fitness College για περαιτέρω εξειδίκευση στον τομέα του γυμναστηρίου και των ομαδικών προγραμμάτων.

Κλινική εμπειρία

Στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, πραγματοποίησα πρακτική άσκηση που περιλάμβανε παρακολούθηση ασθενών σε κλινικό περιβάλλον, σύνταξη διαιτολογίου, διατροφική συμβουλευτική και παρακολούθηση συστημάτων παραλαβής και διανομής τροφίμων στα νοσοκομεία: Γενικό Κρατικό Γ. Γεννηματάς (Γαστρεντερολογική Κλινική, Πλαστική Χειρουργική, ΜΕΘ), στο Σισμανόγλειο (Πνευμονολογική Κλινική, ΜΕΘ), στον Ερυθρό Σταυρό (Νεφρολογική, Καρδιολογική, Νευρολογική Κλινική) και στο Τζάνειο (Σακχαρώδης Διαβήτης, Παχυσαρκία). Την διετία 2004-2006 εργάστα σε εταιρία διατροφής στο Σύνταγμα.

Απασχόληση

Από το 2006 έως και σήμερα διατηρώ ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στην Λαμία. Στο παρελθόν δίδαξα μαθήματα διατροφής στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Λαμίας.Υπήρξα επιστημονική συνεργάτης διαφόρων τηλεοπτικών εκπομπών του τηλεοπτικού σταθμού STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Πραγματοποιώ ομιλίες σε σχολεία, σχετικά με τη διατροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας. Είμαι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας και του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων.

Συμμετέχω ενεργά στη συγγραφή άρθρων σε εφημερίδες και ιστοτόπους με θέματα που αφορούν την διατροφή και την υγεία. Επίσης, μπορείτε να δείτε ένα μέρος της αρθρογράφησής μου εδώ:

Κατάρτιση

Συμμετέχω συστηματικά σε ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια στον τομέα της διατροφής/ διαιτολογίας και της υγείας, με σκοπό τη συνεχή ενημέρωσή μου για τις νεότερες εξελίξεις.

eva makri psdd 2019

 

Ενδιαφέροντα

Λατρεύω την θάλασσα και τα ταξίδια! Αν μπορούσα, δεν θα έκανα τίποτα άλλο παρά να ταξιδεύω. Επίσης, αγαπώ την γυμναστική γιατί μου ανεβάζει την διάθεση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βύρωνος 12, Λαμία
2231031331
Διαιτολογικό Γραφείο
Εύα Μακρή
Βύρωνος 12, Λαμία
2231031331
Λίγα λόγια για το γραφείο

Λειτουργούμε από το 2006 σε έναν ευχάριστο και μοντέρνο χώρο στο κέντρο της Λαμίας. Για εμάς κάθε περιστατικό είναι μοναδικό! H ανθρώπινη επαφή, η εμπειρία μας, και η βαθιά θεωρητική γνώση της ειδικότητάς μας είναι αυτές οι αρχές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας! 

Σκοπός μας είναι η υιοθέτηση μιας σωστής διατροφικής συμπεριφοράς που δεν θα είναι εφήμερη και υποσχόμαστε ότι θα συντελέσουμε ενεργά στην βελτίωση της σωματικής σας υγείας μέσω της σωστής ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν την διατροφή, την υγεία και την ευεξία.