ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
siouta-diaitologos-diatrofologos

Μαρία-Ραφαέλα Σιούτα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
10347 Προβολές

Σπουδές

Tον Σεπτέμβρη του 2011 εντάχθηκα στη σχολή Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας. Στη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων παρακολούθησα συνέδρια διατροφής, διεκπεραίωσα διετή έρευνα στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στο τμήμα Γαστρεντερολογίας, με θέμα πιθανές διατροφικές ελλείψεις ασθενών με γαστρεντερολογικά προβλήματα. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων παρακολουθώντας με την υπεύθυνη διαιτολόγο κλινικά περιστατικά ετοιμάζοντας τα γεύματα των ασθενών. Πήρα το πτυχίο μου τον Ιούνιο του 2016, από τότε έκανα κατ' οίκον διαιτολογικές συνεδρίες.

Τον Μάιο του 2018 άνοιξα το δικό μου διαιτολογικό γραφείο στην πόλη των Τρικάλων κ από τότε παρακολουθώ περιστατικά που χρήζουν διατροφικής υποστήριξης καθημερινά. Τον Φεβρουάριο του 2019 παρακολούθησα κ έλαβα την πιστοποίηση του ΕΚΠΑ στην Κλινική Διατροφή. Τον Σεπτέμβρη του 2020 έλαβα την Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές κ την Παχυσαρκία από το Κέντρο Εκπαίδευσης κ Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ). Τον Μάρτιο του 2021 ξεκίνησα εκπαίδευση με Θέμα Παθήσεις του Εντέρου κ Διατροφική Υποστήριξη του ΚΕΑΔΔ.

siouta rafaela diaitologos

 

Απασχόληση

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινά επίσημα από τον Μάιο του 2018, καθώς εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Διαιτολογικό μου γραφείο στα Τρίκαλα παρακολουθώντας πληρώρα περιστατικών - κλινικά και μη -  όπως παχυσαρκίας, εγκυμοσύνης, θηλασμού, διατροφικών διαταραχών, αθλητισμού και παιδιών. Εμφανίζομαι ως ομιλήτρια σε νηπιαγωγεία και σχολεία της περιοχής μου όσο και σε ημερίδες διατροφής παρουσιάζοντας την αξία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Ενδιαφέροντα

Mου αρέσουν τα ταξίδια, να γνωρίζω καινούρια μέρη. Αγαπημένο μου είδος γυμναστικής-χόμπι είναι η γιόγκα και ο χορός. Επίσης, μου αρέσει το σινεμά και να διαβάζω βιβλία. Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος στη ζωή μας κάτι έχει να μας δώσει είτε λίγο είτε πολύ, γι'αυτό συνεχώς συναναστρέφομαι και γνωρίζω νέα άτομα. Τέλος, μου αρέσει να δοκιμάζω φαγητά από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες, αλλά σαν την Μεσογειακή Κουζίνα πουθενά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6981325876
Διαιτολογικό Γραφείο
Human NutriLab
Ασκληπειού 12, Τρίκαλα (εντός Εμπορικού Κέντρου, 1oς όροφος)
2431550050
6981325876
Λίγα λόγια για το γραφείο

Στο Human Nutrilab μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας πλάνο διατροφής βασισμένο αποκλειστικά στις δικές σας σωματικές και καθημερινές ανάγκες και στις διατροφικές προτιμήσεις τις οποίες μπορείτε να εντάξετε ομαλά σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Βρείτε τον σύμμαχό σας σε αυτή την προσπάθεια της ζωής σας, που στόχο έχει τη μέγιστη βελτίωση της υγείας σας.