ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
theodora dimou diaitologos diatrofologos

Θεοδώρα Δήμου

BSc, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
7056 Προβολές

Σπουδές

Ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Α.Τ..Ε.Ι Θεσσαλίας με βαθμό 'Λίαν Καλώς'. Εν συνεχεία συμμετείχα στο πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης(e-learning) του ΕΚΠΑ με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο πρόγραμμα: «Διατροφή, Μεσογειακή Δίαιτα και Αντιμετώπιση Καρδιαγγειακών Νοσημάτων».

Αυτή τη στιγμή, είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Χαροκοπείου  Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή) με κατεύθυνση: Διατροφή και Άσκηση.

Απασχόληση

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινά από το 2016 ως Υπεύθυνη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος σε εταιρεία διανομής γευμάτων. (Σχεδιασμός μενού για απώλεια σωματικού βάρους). Από το 2017 εργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης σε Γυμναστήριο στο Χολαργό, πραγματοποιώντας Λιπομετρήσεις, λήψη Αναλυτικού Ιστορικού, δημιουργία εξατομικευμένου Προγράμματος Διατροφής με βάση τις ενεργειακές και θρεπτικές απαιτήσεις του κάθε ατόμου.

Κατάρτιση

Παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες από το χώρο της Διαιτολογίας και της Διατροφής. Θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη επιστήμη εξελίσσεται συνεχώς, δεν χάνω την ευκαιρία να ενημερώνομαι μελετώντας επιστημονικά άρθρα και ανακοινώσεις.

Ενδιαφέροντα

Αγαπώ το θέατρο, το χορό και τα ταξίδια. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στη μαγειρική καθώς και στην εκτέλεση υγιεινών και συνάμα νόστιμων συνταγών συνοδευόντάς τες πάντοτε με τον κατάλληλο τύπο κρασιού πετυχαίνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6989205494