ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
viky katsoyda

Βίκυ Κατσούδα

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σπουδές

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Το θέμα της πτυχιακής μελέτης με το οποίο ασχολήθηκα είναι οι διατροφικές συνήθειες παιδιών που βρίσκονται στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού και τη σύγκρισή τους σε αστικές και ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας. Ολοκλρώνοντας τις προπτυχιακές μου σπουδές, περιμένω με ανυπομονησία να συνεχίσω την εκπαίδευσή μου με ένα μεταπτυχιακό. 

Απασχόληση

Η ισορροπημένη διατροφή ήταν κάτι που ανέκαθεν ακολουθούσα. Ωστόσο, η πρώτη μου επαγγελματική επαφή με το χώρο της διαιτολογίας ήταν στο πλαίσιο των προπτυχιακών μαθημάτων και της πρακτικής μου άσκησης ως μέλος της επιστημονικής ομάδας του medNutrition. Η αρθρογράφηση στο portal αποτελεί μία ακόμη από τις αγαπημένες μου ασχολίες, καθώς μου δίνετε η δυνατότητα να ενημερώνομαι για τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της διατροφής και να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν το επάγγελμα όσο και εγώ.

Κατάρτιση

Παράλληλα με τις σπουδές μου, δεν έχασα την ευκαιρία να παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες από το χώρο της διαιτολογίας και της διατροφής, όπως για παράδειγμα το 13ο και 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας. Σκοπός μου είναι να παραμένω συνεχώς ενήμερη σε ό,τι αφορά το κομμάτι της υγείας και της διατροφής, με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Ενδιαφέροντα

Εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία για ένα μεγάλο ταξίδι, γνωρίζοντας έτσι καινούρια μέρη, νέους ανθρώπους, μαγευτικούς ορίζοντες και σαφώς τη γαστρονομία. Μου αρέσει να φωτογραφίζω αυτές τις όμορφες στιγμές και να τις αποτυπώνω ή να τις μοιράζομαι με δικούς μου ανθρώπους. Παράλληλα, προσπαθώ να εντάσσω τη γυμναστική στην καθημερινότητα μου, ενώ μεγάλη λατρεία μου είναι το χειμερινό ski!

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 6988987621