Δελτία Τύπου

Σκέφτεστε να ανοίξετε διαιτολογικό γραφείο; Πόσο έτοιμοι είστε;

14 Απριλίου 2016
15024 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
kopela pou diavazei ston ipologisti

Είτε είναι κοντινή είτε μακρινή σκέψη για σας το άνοιγμα ενός διαιτολογικού γραφείου, είναι σημαντικό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι' αυτό! Συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο, οι απαντήσεις σας θα μας βοηθήσουν ώστε να επανέλθουμε με τα κατάλληλα tips που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο γραφείο σας.


Διαβάστε επίσης: Marketing στο Διαιτολογικό Γραφείο [Δωρεάν EBOOK]


Το ερωτηματολόγιο

Η διαδικτυακή έρευνα είναι ανώνυμη και σκοπός της είναι να συλλέξει τις πεποιθήσεις και τις βασικές σκέψεις που κάνουν οι διαιτολόγοι σχετικά με το άνοιγμα ενός διαιτολογικού γραφείου- για παράδειγμα ποιοι παράγοντες επηρεάζουν πιο πολύ την απόφασή σας να ανοίξετε γραφείο ή ακόμη με ποια κριτήρια θα επιλέξετε την κατάλληλη τοποθεσία για το γραφείο σας. Πρόκειται για 9 παρόμοιες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα «κλέψουν» μόνο 2-4 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρωθούν! Για να απαντήσετε κάνετε κλικ στο παρακάτω πεδίο. 

Create your own user feedback survey

Ανατροφοδότηση

Ήδη από το 2013 το medNutrition με τις εκδόσεις του, δημιούργησε για τους διαιτολόγους το βιβλίο "Πρακτικός οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο" με συγγραφείς αξιόλογους και πετυχημένους επαγγελματίες του χώρου. Αρωγός μας και σε αυτή την διαδικτυακή έρευνα είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων όπως έγινε και με την αιγίδα του μαζί με το Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, στο βιβλίο το 2013!

Η συμβολή του θα είναι το ίδιο πολύτιμη για τα στοιχεία που θα διέπουν την συμβουλευτική ανατροφοδότησή σας αναφορικά και με τα αποτελέσματα της έρευνας. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο site του medNutrition για το Διαιτολόγο αλλά μπορείτε πάντα να λαμβάνετε τα νέα μας και από το αντίστοιχο newsletter και το facebook page για τον ειδικό, medNutrition PRO.

Ειρήνη Κύρα
Ειρήνη Κύρα Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

H Eιρήνη Κύρα είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση (M.Sc. - MMedSci) στην παχυσαρκία και στη διαχείριση του βάρους. Τον περισσότερο επαγγελματικό της χρόνο καταλαμβάνουν οι διαιτολογικές της συνεδρίες στην περιοχή όπου μεγάλωσε, το Νέο Κόσμο, βοηθώντας εξατομικευμένα κάποιον να βελτιώσει τη διατροφή και το βάρος του.

Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης
Δρ. Παναγιώτης Βαραγιάννης M.Med.Sc. PhD, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ο Παναγιώτης Α. Βαραγιάννης είναι Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση M.Med.Sc στην Κλινική Διατροφή. Είναι επίσης  Διδάκτωρ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ερευνητικό θέμα την Παιδική Παχυσαρκία. Συγγραφέας του βιβλίου "Πρακτικός Οδηγός για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο" των εκδόσεων medNutrition. Διατηρεί Ιδιωτικό Διαιτολογικό γραφείο στο νησί της Σαλαμίνας.