ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
maria zervoy diaitologos diatrofologos

Μαρία Ζερβού

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Κόρινθο και μεγάλωσα στο Λουτράκι. Σπούδασα στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος, από όπου και αποφοίτησα.

Κατάρτιση

To 2014 ολοκλήρωσα την μεταπτυχιακή επαγγελματική εξειδίκευση στο ΚΕΑΔΔ (www.keadd.gr) και απέκτησα τον τίτλο Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity.

Απασχόληση

Έχω πολυετή εμπειρία στη διαιτολογική πράξη, ενώ διατηρώ αυτόνομο διαιτολογικό γραφείο στο Λουτράκι και συνεργασία με διαιτολογικό γραφείο στην Αθήνα.

Συμμετέχω στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες που έχουν σχέση με τη διατροφή, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχω κάνει ομιλίες με στόχο την διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και εφήβων, με εξέχουσα την πρόσφατη ομιλία στο Λύκειο Λουτρακίου. Έχω καταρτίσει το ετήσιο διαιτολογικό πρόγραμμα του βρεφονηπιακού σταθμού «Η Παρεούλα μας».

Παρουσία στα media

Συμμετέχω ενεργά στην ενημέρωση του κοινού, με τη συγγραφή άρθρων σεπεριοδικά (Ευεξία και Διατροφή, Λόγω Διατροφής), εφημερίδες (Περισκόπηση Αγίας Παρασκευής και άλλα τοπικά έντυπα) και με παρουσία στην τηλεόραση (ΣΚΑΙ τώρα), για θέματα που αφορούν στη διατροφή. Είμαι συντάκτρια επιστημονικών άρθρων στην ιστοθέση του mednutrition.

Μέλος

Είμαι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει το τζόκινγ το χειμώνα, οι ξυλορακέτες και το σκι. το καλοκαίρι, έχοντας σταθερά δραστηριότητα όλο το χρόνο. λατρεύω τη μουσική και μου αρέσει να μαγειρεύω τα δύσκολα φαγητά στο σπίτι!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διαιτολογικό Γραφείο
Μαρία Ζερβού
Σολωμού 10, Λουτράκι, Ελλάδα
2744300499
6944169732
Λίγα λόγια για το γραφείο
Διαιτολογικό Γραφείο
Diaitologos
Χρεμωνίδου 19-21
2107561853
2107019040
Λίγα λόγια για το γραφείο

Στο "Diaitologos" θα βρείτε σίγουρα έναν διαιτολόγο να σας ταιριάζει αφού δραστηριοποιoύνται 2 συνάδελφοι με μία κοινή φιλοσοφία: η οργάνωση και η επαγγελματική υποστήριξη μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς και τη διαχείριση βάρους με στόχο την καλύτερη υγεία! Γνωρίστε τον σύμμαχό σας σε αυτή σας την απόφαση, ανάμεσα στους διαιτολόγους Παρασκευά Παπαχρήστο και Μαρία Ζερβού.