Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Ξεκινάω Διατροφή, Έτοιμοι; Πάμε! [EBOOK]

από Μαρία Ζερβού , Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
ksekinaw-diatrofi-selida-022
ksekinaw-diatrofi-selida-034
ksekinaw-diatrofi-selida-049
ksekinaw-diatrofi-selida-053
Base price 10,00 €
Sales price 9,00 €
Discount -1,00 €
Κερδίζετε 1,00 €
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: ΕBOOK9786188065772
Εκδόθηκε: Αθήνα 2019, medNutrition publications
Ανασκόπηση: Κωνσταντίνα Τσουτσουλοπούλου, Δημήτρης Πέτσιος
Επιμέλεια κειμένων: Νάνα Καλαφάτη, Ειρήνη Κύρα
Μορφή: ηλεκτρονική
ISBN 9786188065772
Σελίδες: 119

Περιγραφη

Είτε ενδιαφέρεσαι για έναν καλύτερο τρόπο ζωής είτε για απώλεια/αύξηση/διατήρηση βάρους, το βιβλίο αυτό μπορεί να γίνει η συντροφιά σου και παράλληλα ο σύμμαχός σου!

Διαβάζοντάς το, λοιπόν, κεφάλαιο-κεφάλαιο:

  • καλείσαι να παρατηρήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, επαναξιολογώντας τις όσο προοδεύεις,
  • μέσα από τις θεμελιώδεις αρχές της ισορροπημένης διατροφής, θα βρεις εκείνες που μπορείς να υιοθετήσεις κατά προτεραιότητα κάθε φορά,
  • θα θέσεις τους κατάλληλους στόχους διατροφής, βάρους και υγιεινού τρόπου ζωής για το μέλλον.

Δεν πρόκειται, για ένα ακόμη ενημερωτικό βιβλίο διατροφής. Σε αυτό το βιβλίο γίνεσαι εσύ διαιτολόγος, γιατί… ποιος μπορεί να εξατομικεύσει καλύτερο το προσωπικό σου πλάνο διατροφής, από εσένα τον ίδιο; Φυσικά, δεν είσαι μόνος σου σε αυτό. Έχεις την συνεχή καθοδήγησή μου για να κινείσαι σε ασφαλή πλαίσια βάσει έγκυρων επιστημονικών δεδομένων και κατευθυντήριων οδηγιών!

 

Ο Δρόμος της Επιτυχίας

1. Αυτοπαρατήρηση! Σε πρώτη φάση είναι σημαντικό να αξιολογήσεις την παρούσα κατάσταση, δηλαδή αν το τωρινό βάρος σου είναι φυσιολογικό ή όχι, πόσο δραστήριος είσαι, ποιος είναι ο μεταβολισμός σου κ.ά. Το βιβλίο λοιπόν, σε κατευθύνει σε κάθε βήμα αυτοπαρατήρησης, όπως βλέπεις και στα αποσπάσματα, ώστε τελικά να πάρεις τη σωστή απόφαση στο επόμενο στάδιο!

2. ... δηλαδή στο στάδιο της στοχοθεσίας! Ποιο θα πρέπει να είναι το βάρος στόχος σου – ο στόχος σου πρέπει να είναι ρεαλιστικός και παρομοίως πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν και υποκατηγορίες στόχων. Για παράδειγμα οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη διατροφή και τη σωματική σου δραστηριότητα – ποιες θέλεις και ποιες μπορείς να κάνεις; Ένα βήμα τη φορά…

3. Και περνώντας στη δράση, πόσο θα φας και πόσο θα ασκηθείς, θα το αποφασίσεις με τον τρόπο που σου ταιριάζει αποκωδικοποιώντας κάθε «δύσκολη» διατροφική πληροφορία με χειροπιαστά παραδείγματα και πρακτικές συμβουλές! Το ίδιο σημαντικό όμως, είναι και να επαναξιολογήσετε και αν χρειαστεί να επανακαθορίσετε τους στόχους ή το πλάνο δράσης!

Το αποτέλεσμα είναι μια πετυχημένη διατροφική αλλαγή, που μάλιστα έχει κάθε προοπτική να διατηρήσεις. Γιατί; Διότι ήταν ένα διατροφικό σχέδιο δράσης απόλυτα εξατομικευμένο στις ανάγκες σου, που φρόντισες ο ίδιος και διότι προπονήθηκες σε τεχνικές αυτοπαρατήρησης που έρευνες δείχνουν ότι 9 στους 10 που καταφέρνουν να διατηρήσουν την απώλεια βάρους τους, χρησιμοποιούν κάποια τέτοια τεχνική.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Μαρία Ζερβού
Μαρία Ζερβού Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

H Μαρία Ζερβού είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με επιπλέον επαγγελματική εξειδίκευση (Master Practitioner) στις διατροφικές διαταραχές. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Ξεκινάω Διατροφή, Έτοιμοι; Πάμε!» των εκδόσεων medNutrition. Διατηρεί αυτόνομο διαιτολογικό γραφείο στο Λουτράκι και συνεργασία με διαιτολογικό γραφείο στην Αθήνα.