Δελτία Τύπου

NLP Wellbeing Coach

17 Ιανουαρίου 2019
5175 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
event-nlp-wellbeing-coach

Η ευεξία είναι μια ενεργή διαδικασία κατά την οποία ο άνθρωπος κάνει επιλογές προς μια υγιή, δραστήρια και δημιουργική ζωή, όπου απολαμβάνει στο μέγιστο ό,τι έχει αυτή να προσφέρει. Αυτές οι επιλογές είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και γίνονται μέσα από μια δυναμική διαδικασία αναγνώρισης, αλλαγής και σύνδεσης του μυαλού, σώματος, πνεύματος και της αποδοχής του εαυτού. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσεγγίζει ολιστικά τον άνθρωπο, τη σκέψη, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που χρειάζεται να δουλέψουμε και τους τρόπους που οι ήδη υπάρχουσες επιλογές που κάνουμε επηρεάζουν την ψυχοδιανοητική και σωματική μας κατάσταση και αρρωσταίνουν το σώμα και τους εγκεφάλους μας (μυαλό- καρδιά- έντερο).

Ποιους αφορά το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης;

Αποτελεί μοναδικό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης για Επαγγελματίες Υγείας, Κοινωνικών και Συμπεριφοριστικών επιστημών, Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, Φαρμακοποιούς, Διαιτολόγους / Διατροφολόγους, Health & Wellness coaches και Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με τουλάχιστον 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία.

Τι περιλαμβάνει το NLP Wellbeing Coaching;

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζουμε το ολοκληρωμένο μονοπάτι της τριπλής πιστοποίησης που οδηγεί στο NLP Wellbeing Coaching και περιλαμβάνει 3 ξεχωριστές ενότητες (η κάθε μια προϋποθέτει την προηγούμενη):

  • Wellbeing Essentials (4 μέρες)
  • Skills & Techniques of NLP (12 μέρες)
  • NLP Wellbeing Coaching Framework (4 μέρες)

Εισηγητές:

Μανίκα Βάσια
Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Diet & NLP Wellbeing Coach
​mBIT Certified Professional Coach
NLP Master Practitioner
Micro Expressions & Body Language Facilitator

Φραγκιάς Νίκος
Interventionist Therapist
Clinical Hypnotherapy
Master NLP Coach
NLP Trainer
Micro Expressions & Body Language Trainer

Μαζί μας θα παρουσιάσουν εξειδικευμένα θέματα διακεκριμένοι επιστήμονες στο χώρο της Υγείας και της Ευεξίας.

Συνοπτικά

Το πρόγραμμα είναι διεθνώς πιστοποιημένο από International NLP Trainers Association και η πιστοποίηση και στα 3 ξεχωριστά προγράμματα θα δοθεί μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος, των απαραίτητων εξετάσεων, των πρακτικών ασκήσεων και συνεδριών και την υποχρεωτική NLP Wellbeing εποπτεία (3 συνεδρίες). 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο request@nickfragkias.com και στο 6973 749 149.