Νομοθεσία

Άμεση έκδοση Βεβαίωσης Νόμιμης Άσκησης Επαγγέλματος για Διαιτολόγους

11 Σεπτεμβρίου 2017
12171 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
diaitologos symplhrwnah aithsh

Photo source: www.bigstockphoto.com

Πηγή: hda.gr

Άμεσα θα πρέπει να κινηθούν οι συνάδελφοι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι για την έκδοση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος σύμφωνα με τον ΠΣΔΔ.

Τι θα πρέπει να κάνετε εως το τέλος του χρόνου;

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων διατροφολόγων ενημέρωσε πώς βάσει του νέου νόμου που ψηφίστηκε στη Βουλή υπ’αριθμ. 4486/2017 θα πρέπει μέχρι τις 31/12/2017 όλοι οι συνάδελφοι να έχουν αποκτήσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, διαφορετικά δεν θα μπορούν από 1/1/2018 να ασκούν νόμιμα το επάγγελμα τους.

Δείτε το αναλυτικά το ΦΕΚ.

Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά;

Όσον αφορά τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση της άδειας μπορείτε να τα δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί. (http://www.hda.gr/nomothesia/)

Ποιες νέες θέσεις εργασίας προκύπτουν;

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση ο ΠΣΔΔ αναφέρει πως πλέον θα υπάρχει στελέχωση των Κέντρων Υγείας με Διαιτολόγους- Διατροφολόγους.

Κωνσταντίνος Μπακόπουλος
Κωνσταντίνος Μπακόπουλος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και ιδρυτής του κέντρου εργομετρικής αξιολόγησης & βελτίωσης αθλητικής απόδοσης NutriErgo. Παρέχει τις διαιτολογικές του υπηρεσίες στο ιδιωτικό του γραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.