Δελτία Τύπου

Η Nutramins εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μοντέλο προάσπισης του Healthy Ageing

12 Νοεμβρίου 2021
3525 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
livestreaming Apostolidis Nutramins

Προσκεκλημένος στη σειρά των live του medNutrition την Παρασκευή 19/11 στις 14.00, με τον Πάρη Παπαχρήστο είναι ο Εμμανουήλ Αποστολίδης, συνιδρυτής της εταιρείας Nutramins

Στη σημερινή παρουσίαση θα αναδείξουμε πως η εταιρεία Nutramins καινοτομεί στην ελληνική αγορά των διατροφικών συμπληρωμάτων, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα, που περιέχουν κλινικώς μελετημένα επώνυμα συστατικα (branded ingredients), τα οποία στοχεύουν στη διαχείριση επιβαρυμένων βιοδεικτών των ανθρώπων. Με αυτό το τρόπο τα προιόντα της Nutramins συμβάλλουν ώστε αυτοί οι επιβαρυμένοι βιοδείκτες να μην εξελιχθούν αργότερα σε παθολογία που θα υποβαθμίσει τη ζωή τους ενώ θα αντιμετωπίζεται πλέον μόνο με τη χρήση φαρμάκων. Εν κατακλείδι, η Nutramins εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μοντέλο προάσπισης του healthy ageing των ανθρώπων το οποίο ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως εξής:

Healthy ageing - H διαδικασία ανάπτυξης και διατήρησης της λειτουργικής ικανότητας που επιτρέπει την ευημερία σε μεγαλύτερη ηλικία. Η λειτουργική ικανότητα έχει να κάνει με τις δυνατότητες που επιτρέπουν σε όλους τους ανθρώπους να είναι και να κάνουν αυτά που πραγματικά επιθυμούν.

Αυτό μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Να ικανοποιούν τις βασικές τους ανάγκες
  • να μαθαίνουν, να μεγαλώνουν και να λαμβάνουν αποφάσεις (εύρυθμη νοητική λειτουργία)
  • να μπορούν να είναι κινητικοί
  • να οικοδομούν και να διατηρούν σχέσεις
  • και να συμβάλλουν στην κοινωνία.

Mini BIO Εμμανουήλ Αποστολίδη

Ο Δρ. Εμμανουήλ Αποστολίδης διαθέτει πολυετή ακαδημαϊκή και ερευνητική εμπειρία στον τομέα της Χημείας και της Επιστήμης των Τροφίμων. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) στη Βιοχημεία Τροφίμων και πτυχίου Master of Sciences στη Μικροβιολογία Τροφίμων. Η εξειδίκευση του αφορά στην αξιολόγηση φυσικών προϊόντων για την παρασκευή τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής που βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών. Έχει πάνω από 50 δημοσιεύσεις άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά αξιολογούμενα από ομότιμους κριτές, πάνω από 50 ανακοινώσεις καθώς και πολλαπλές ομιλίες σε διεθνή συνέδρια. Αυτή τη στιγμή είναι Διευθυντής Έρευνας, Ανάπτυξης και Ποιότητας και συνιδρυτής της Nutramins, Εντεταλμένος Καθηγητής στο Harvard University (T.H. Chan School of Public Health, Nutrition Dept.) της Μασαχουσέτης, Η.Π.Α, Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας και Επιστήμης των Τροφίμων στο Framingham State University (Dept. of Chemistry and Food Science) της Μασαχουσέτης, Η.Π.Α., , Διευθυντής του Επιστημονικού Συμβουλίου της Kunpoong Bio Co. Ktd (Seoul, Korea) εταιρείας που παράγει Επώνυμα Συστατικά για τη διαχείριση του Μεταβολικού Συνδρόμου και Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης  στην Little Rhody Green (Warren, RI, USA) που αναπτύσσει φιλικές στο περιβάλλον τεχνολογίες για τη διαχείριση αγροτικών αποβλήτων.

Δωρεάν Εγγραφή στο ZOOM