Δελτία Τύπου

Προκήρυξη εισαγωγής φοιτητών στο ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Διαιτολογία - Διατροφή 2015-2016

29 Απριλίου 2015
4638 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
koritsi pou grafei

Photo source: www.bigstockphoto.com

Το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016:

  • 50 Θέσεις για Μεταπτυχιακές Σπουδές Πλήρους Φοίτησης 
  • 50 Θέσεις για Μεταπτυχιακές Σπουδές Μερικής Φοίτησης για τους Τομείς: Κλινική Διατροφή Διατροφή και Άσκηση Διατροφή και Δημόσια Υγεία Διατροφή, Τρόφιμα και Καταναλωτής Μοριακή Διατροφή 

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε πτυχιούχους Τμημάτων ΑΕΙ & ΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής: Διαιτολογίας – Διατροφής, Επιστήμης Τροφίμων, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Νοσηλευτικής, Κτηνιατρικής, Οδοντιατρικής, Μαιευτικής, Επιστήμης Αθλητισμού, Φυσικοθεραπείας, Βιολογίας, Χημείας, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας, Δημόσιας Υγείας, Γεωπονικής Επιστήμης, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Σπουδών, Οικιακής Οικονομίας & Οικολογίας, κ.α.

Το Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης απευθύνεται κυρίως σε άτομα που διαμένουν εκτός Αττικής ή/και άτομα που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η 22η Μαΐου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.ddns.hua.gr ή να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του ΠΜΣ στο τηλ. 210 – 9549158 κα Σοφού Ελένη (γραφείο 3.3 ) ώρες 12:00 –14: 00, εκτός Πέμπτης.

Θα θέλαμε να σας ενημρώσουμε ότι το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το ΠΜΣ του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή », την Πέμπτη 7 Μάϊου 2015 στην αίθουσα τελετών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Για περισσότερες πληροφορίες : athena.hua.gr

Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και η σωστή ενημέρωση των υποψηφίων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή». Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις και τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης, το σύστημα σπουδών και φοίτησης, τα δίδακτρα, τη διάρκεια φοίτησης, τις προθεσμίες για υποβολή της αίτησης καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του Προγράμματος "Εφαρμοσμένη Διαιτολογία - Διατροφή". Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους καθηγητές για θέματα που αφορούν σε όλες τις πτυχές του ακαδημαϊκού μέρους του προγράμματος σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα δείτε εδώ: