Εργασία

Ζητείται φοιτητής διατροφής - διαιτολογίας για πρακτική άσκηση

26 Οκτωβρίου 2020
25659 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
omadikh ergasia

Tο διαιτολογικό γραφείο του Παρασκευά Παπαχρήστου (medNutrition) στο Παγκράτι, αναζητά φοιτητή/φοιτήτρια Διαιτολόγο - Διατροφολόγο για πρακτική άσκηση για το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021.

Απαραίτητα στοιχεία για τη συνεργασία είναι τα εξής:

  • Άριστη γνώση επάνω στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και προγραμμάτων office
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες και επιστημονικότηταΚαλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Καλή επαφή με τη συγγραφή και την επιμέλεια επιστημονικού κειμένου

Θα δοθεί προτεραιότητα στους υποψήφιους με τα λιγότερα χρωστούμενα μαθήματα.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας στη διεύθυνση: hr@mednutrition.gr με τίτλο: «Βιογραφικό για Πρακτική Άσκηση».

Όσοι επιλεγούν, θα ενημερωθούν ώστε να περάσουν από συνέντευξη.


Εμπειρίες συναδέλφων

Διαβάστε παρακάτω τις εμπειρίες των συναδέλφων που έχουν ολοκληρώσει την πρακτική τους άσκηση στο γραφείο.

Κωνσταντίνος Μπακόπουλος

Συχνά η επιλογή του κατάλληλου φορέα για την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, στην περίπτωση μου η απόφαση ήταν ξεκάθαρη εξ’ αρχής. Προσωπικά, είχα έντονη την επιθυμία να ενταχθώ στην ομάδα του medNutrition, του πρώτου portal διατροφής που αποτελούσε πηγή άντλησης επιστημονικών πληροφοριών από τα προ – πτυχιακά μου χρόνια.

Η επιθυμία μου λοιπόν έγινε πράξη και μπορώ να πω πως η πρακτική μου στο medNutrition αποτέλεσε κομβικό σημείο για την μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία. Ένα άνετο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον ήταν το πρώτο πράγμα που αντίκρισα στην πρακτική μου άσκηση. Είχα τη χαρά να συνεργάζομαι με μία ομάδα εξαιρετικών συναδέλφων με δημιουργικότητα και επιστημονική κατάρτιση. Ταυτόχρονα, ως μέλος της ομάδας αυτής απέκτησα δεξιότητες σε τομείς όπως η επιστημονική υποστήριξη διατροφικών projects, η αρθρογράφηση με στόχο την ενημέρωση του κοινού και πολλά ακόμη που δε θα συναντήσει κανείς σε ένα νοσοκομείο ή σε ένα αμιγώς διαιτολόγιο γραφείο. Όσον αφορά τη διαιτολογική πρακτική είχα τη χαρά να έρχομαι σε επαφή με πληθώρα περιστατικών διαχείρισης βάρους, κλινικής διατροφής και αθλητικής διατροφής εμπλουτίζοντας διαρκώς τις γνώσεις μου.

Εν κατακλείδι, θεωρώ την πρακτική άσκηση στο medNutrition μία πολύτιμη εμπειρία και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του και να δει εκ των έσω τη λειτουργία ενός σύγχρονου διαιτολογικού γραφείου.

Γεώργιος Βλαχάκος

Η εξάμηνη πρακτική μου άσκηση στο γραφείο του κ. Παρασκευά Παπαχρήστου (MedNutrition) τελείωσε περίπου πριν 4 μήνες! Μέσα σε αυτό το διάστημα πέρα από τις γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησα, δημιούργησα φιλικές σχέσεις με τα υπόλοιπα άτομα του γραφείου, τα οποία πάντα ήταν δίπλα μου και απαντούσαν σε οποιαδήποτε απορία μου.

Ο κ. Παρασκευάς, είναι ένας αξιόλογος διαιτολόγος με πληθώρα επιστημονικών γνώσεων πάνω στο τομέα της διατροφής-διαιτολογίας και πάντα έτοιμος να τις προσφέρει. Επίσης, με έφερε σε επαφή με τους πελάτες του, μια πολύ σημαντική κίνηση για τον κάθε φοιτητή που εκτελεί την πρακτική του άσκηση, διότι έτσι ανέπτυξα τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες. Καταλήγοντας, μέσα σε αυτό το ζεστό και φιλικό περιβάλλον υπήρχε μια άριστη συνεργασία τόσο με τον διαιτολόγο όσο και με το υπόλοιπο προσωπικό, η οποία παραμένει έως και σήμερα. 

Βίκυ Κατσούδα

Στα πλαίσια της πρακτικής μου εργασίας είχα τη χαρά να εργαστώ σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Σαφώς υπήρχαν και μέρες πιο απαιτητικές λόγω του φόρτου εργασίας αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους τους εργασιακούς τομείς. Δέθηκα γρήγορα με τους συναδέλφους εντός γραφείου καθώς ήταν φιλικοί και πολύ εξυπηρετικοί απέναντί μου και ύστερα από ένα χρόνο κρατάω ακόμη επαφή μαζί τους. Στο τέλος της πρακτικής μου άσκησης, μου ζήτησαν να παραμείνω ως εξωτερική συνεργάτης του medNutrition και εννοείται δέχτηκα με μεγάλη χαρά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πάρη Παπαχρήστο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ στο γραφείο του, βλέποντας με διαφορετική ματιά τον κλάδο της Διατροφής και Διαιτολογίας, πίσω από το medNutrition, αλλά κυρίως που μου επέτρεψε όχι μονο να παρευρίσκομαι εντός συνεδρίας με τους πελάτες του αλλά αφήνοντας με να κάνω τις λιπομετρήσεις και σωματομετρήσεις αυτών. Είναι ένας εξαιρετικός Διαιτολόγος, με άριστη γνώση στον τομέα και είναι πάντα χαμογελαστός. Με βοήθησε πολύ σε αρκετά πράγματα και τον ευχαριστώ και πάλι για όλα.

Αν είσαι άτομο με όρεξη για γνώση και δουλειά, το medNutrition είναι αυτό που ψάχνεις. Εγώ πάντως δε το μετάνιωσα λεπτό…