Συνέδρια

7η Διημερίδα και Έκθεση Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία υγείας

15 Μαρτίου 2016
6510 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
7i diimerida kai ekthesi logo

H επιτυχία ήταν αναμενόμενη, απλά επιβεβαιώθηκε, χάρη στην αθρόα συμμετοχή των Επαγγελματιών Υγείας, στην ενθουσιώδη στήριξη των συμμετεχουσών εταιρειών και στην αποτελεσματικότητα της ομάδας της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ.

Η 7η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ πραγματοποιήθηκε στις 5&6 Μαρτίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στο Αεροδρόμιο Αθηνών, με 6.235 συνολικές συμμετοχές Φαρμακοποιών, Ιατρών και επαγγελματιών του χώρου.

Με 68 ομιλητές, 27 Ομιλίες, 9 Στρογγυλά Τραπέζια και 4 Εργαστήρια, η 7η Διημερίδα + Έκθεση, επικεντρώθηκε σε θέματα Marketing και Διαχείρισης, Επικοινωνίας και Πιστότητας Πελάτη, Τεχνολογίας και Συστημάτων Πληροφορικής, Νέων τάσεων στο επάγγελμα και Εξοπλισμό. Παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες, πρακτικές και λύσεις σε θέματα οργάνωσης φαρμακείου και ιατρείου, με στόχο την βελτίωση της επικοινωνίας και της σχέσης με τον ασθενή - πελάτη.

7i diimerida kai ekthesi epixeirimatikotita koino

Και μια ματιά στον βαθμό ικανοποίησης κοινού και εκθετών

Οι επισκέπτες αλλά και οι συμμετέχουσες εταιρείες επιβράβευσαν την προσπάθεια αυτή. Οι έρευνες αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της διημερίδας το επιβεβαιώνουν.

Σύμφωνα με την Έρευνα Αξιολόγησης Κοινού, το 84% δήλωσε πολύ ικανοποιημένο από την συνολική διοργάνωση. Το 78% των επισκεπτών έμεινε πολύ ικανοποιημένο από το περιεχόμενο και τις ομιλίες, το 83% από την έκθεση και το 74% από την τοποθεσία και τον χώρο.

Σύμφωνα με την Έρευνα Αξιολόγησης των Εκθετών, το 81% δήλωσε πολύ ικανοποιημένο από την συνολική διοργάνωση. Το 72% των εκθετών έμεινε πολύ ικανοποιημένο από την συμμετοχή του κοινού, το 84% από την έκθεση και παροχή υπηρεσιών και το 79% από την τοποθεσία και τον χώρο.

7i diimerida kai ekthesi epixeirimatikotita kai epikoinonia ygeias periptera

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά προσέλευσης και την έρευνα αξιολόγησης στην ιστοσελίδα της διημερίδας στο www.pharmamanage.gr και στο www.medicalmanage.gr