Εργασία

12ος κύκλος μετεκπαιδευτικών μαθημάτων της ΕΔΕ μέσω διαδικτύου (Webinars)

02 Μαΐου 2017
8643 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
ede webinars

Είναι γεγονός πως ο Σακχαρώδης Διαβήτης έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια, με συνέπειες εξαιρετικά δυσάρεστες για τη σύγχρονη κοινωνία. Πρόσφατα, στα πλαίσια του 15ου Διαβητολογικού Συνεδρίου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά αποτελέσματα για τον επιπολασµό του Διαβήτη στον ενήλικο πληθυσμό της Ελλάδας, που μας αποδεικνύουν πως με το ποσοστό των ατόμων με διαβήτη σήμερα στη χώρα μας, το οποίο κυμαίνεται στο 10.9-12.3%. Γίνεται λοιπόν σαφές πως ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί μαζί με την Παχυσαρκία μία σύγχρονη επιδημία.

Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ) λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα παραπάνω, ανανεώνει για 12η χρονιά τον κύκλο των μετεκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου (WEBINARS) με σκοπό την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας η οποία αποτελεί επιτακτική ανάγκη μία αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου.

Οι εισηγήσεις που περιλαμβάνονται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελούνται από περιστατικά της καθημερινής πρακτικής με ταυτόχρονη αναφορά και υποστήριξη στη σύγχρονη βιβλιογραφία.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εισηγήσεων των webinars παρακάτω. 

Τα webinars της ΕΔΕ έχουν διάρκεια περίπου 60 λεπτά το καθένα ενώ υπάρχει να παρακολουθείτε και τα προηγούμενα μαθήματα που δεν έχετε καταφέρει να δείτε ζωντανά. Για κάθε μία πλήρη ώρα παρακολούθησης της επιστημονικής εκδήλωσης χορηγείται (1) μόριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

webinars ede

Κωνσταντίνος Μπακόπουλος
Κωνσταντίνος Μπακόπουλος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και ιδρυτής του κέντρου εργομετρικής αξιολόγησης & βελτίωσης αθλητικής απόδοσης NutriErgo. Παρέχει τις διαιτολογικές του υπηρεσίες στο ιδιωτικό του γραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.