Blog

Η κοπή της πίτας του medNutrition για το 2016

16 Μαρτίου 2016
9207 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
kopi vasilopitas mednutrition

Την Παρασκευή 19 Φλεβάρη είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να υποδεχθούμε την κοινότητα του medNutrition στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας μας. Αρκετό καιρό σκεφτόμασταν τι μπορούσαμε να κάνουμε για την κοπή της πίτας μας. Κάποια ημερίδα; Κάποια εκπαίδευση; Σκεφτόμενοι όμως το τι έχει συμβεί το τελευταίο έτος καταλήξαμε στο ότι πιο ταιριαστή είναι μία εκδήλωση-γιορτή, προς τους συναδέλφους που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν την ομάδα και την εξελίσουν. Γιατί οι καλοί συνεργάτες είναι αυτοί που σε πάνε ψηλά!

Ρωτήσαμε τους συνεργάτες μας τι σημαίνει για αυτούς το medNutrition... Ιδέα, οικογένεια, δημιουργία, συνεργασία, έγκυρη ενημέρωση, εμπειρία, συναδελφικότητα, έμπνευση, μοναδικότητα, στήριξη, εκπαίδευση, δύναμη, καινοτομία, καριέρα και πολλά άλλα χαρακτηριστικά ακούστηκαν, τα οποία μας δίνουν την έμπνευση και τη δύναμη να δημιουργούμε συνεχώς και να εξελισόμαστε, με στόχο τόσο την επικοινωνία της διατροφής και της υγείας στον καταναλωτή, όσο και την υποστήριξη και ενδυνάμωση του ειδικού.

Το 2015 ήταν μία ταχέως αναπτυσσόμενη χρονιά για το medNutrition: ανανέωση της ιστοσελίδας με πολλά διαφορετικά τεχνικά και γραφιστικά χαρακτηριστικά, δημιουργία ξεχωριστής ιστοσελίδας για τον επαγγελματία διαιτολόγο, ανανέωση του e-shop, διενέργεια πολλών live streamings από συνέδρια και ημερίδες, ανανέωση και ενίσχυση του περιεχομένου, δημιουργία και έμφαση στο video περιεχόμενο και άλλα πολλά που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στη συνέχεια του 2016! Ελπίζουμε να τα απολαύσετε όσο και εμείς :)

Κλείνοντας, ελπίζω αυτή η χρονιά να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την κοινότητά μας, να μας οδηγήσει σε ακόμα πιο ενδιαφέροντες δρόμους τεχνολογίας και διατροφικής επικοινωνίας και να συνεχίσει το medNutrition.gr να είναι το 1ο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο! Πάμε γερά!

Δείτε το video απο την ετήσια συνάντησή μας

Εύα Τσάκου
Εύα Τσάκου Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Εύα Τσάκου είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία. Έχει εργαστεί στο τμήμα εταιρικής επικοινωνίας και marketing του medNutrition και παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες στο νεοσύστατο διαιτολογικό της γραφείο στη Νέα Σμύρνη.