Συνεντεύξεις

Ελένη Ανδρέου: "Το προσεχές συνέδριο θα είναι από τα πιο επιτυχημένα"

10 Νοεμβρίου 2014
5790 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Cyprus dietetic and nutrition association logo

H Ελένη Ανδρέου, Κλινική Διαιτολόγος, RD, LD και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου , μας καλεί να υποδεχτούμε το 8ο Διεθνές Διαιτολογικό Συνέδριο του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου τον προσεχή Nοέμβριο:

8ο Διεθνές Διαιτολογικό Συνέδριο του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου 

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου διοργανώνει το 8ο Συνέδριο Διαιτολογίας με Διεθνή Συμμετοχή με θέμα "Nutrition Findings from Around the Globe". Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 27 – 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στην Λευκωσία.

Το τελευταίο συνέδριο του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε το 2012 ξεκίνησε με παρουσιάσεις για το κοινό την 1η ημέρα του συνεδρίου. Οι παρουσιάσεις αυτές σημείωσαν μεγάλη επιτυχία καθώς το κοινό ανταποκρίθηκε πολύ θετικά. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε όπως και στο φετινό συνέδριο πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για το κοινό στην αρχή του συνεδρίου και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου. Επιπρόσθετα, έχει ζητηθεί όπως το συνέδριο τεθεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και του Συμβουλίου Εγγραφής Επιστημόνων / Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου και του European Federation of the Association of Dietitians (EFAD).

Σε ποιους απευθύνεται και σε ποια γλώσσα θα πραγματοποιηθεί;

Οι παρουσιάσεις για το κοινό που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Νοεμβρίου θα είναι στην ελληνική γλώσσα. Τις υπόλοιπες μέρες (28-30 Νοεμβρίου) το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά. Το συνέδριο απευθύνεται σε διαιτολόγους, διατροφολόγους, επαγγελματίες υγείας και σε φοιτητές των συναφών κλάδων. Οι ομιλίες στις 27 Νοεμβρίου, απευθύνονται στο κοινό και μπορεί να τις παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται.

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από πλευράς θεματολογίας και ομιλητών στο συνέδριο αυτό;

Ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων ετοιμάζει για ακόμη μία φορά ένα πλούσιο πρόγραμμα με την παρουσία αξιόλογων διεθνούς φήμης ομιλητών από το εξωτερικό αλλά και την Κύπρο. Με την βεβαιότητα ότι η συμμετοχή θα είναι για ακόμη μία φορά αθρόα, το προσεχές συνέδριο θα είναι από τα πιο επιτυχημένα.

Μερικοί από τους ομιλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο είναι: Anne Deloy, Naomi Trostler, Ursula Philpot, Dan Benardot,Robin Benardot, Carla Vartanian, Jane McClinchy, Claudia Matta, Αντώνης Ζαμπέλας, Μαίρη Γιαννακούλια, Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Μαρία Χασαπίδου, Μάριος Χατζηβασιλειου, Λιάνα Πούλια, Δημήτρης Παπανδρέου, Αιμιλία Παπακωνσταντίνου, Edna Yiamasaki, Γρηγόρης Ρίσβας, Παρασκευάς Παπαχρήστος, Έλλη Χατζηλουκά κ.α. Το προκαταρκτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορεί να ανευρεθεί στην σελίδα www.cyda2014.com . Στόχος μας είναι το προσεχές διεθνές συνέδριο να έχει ξεχωριστή επιτυχία.

Πώς μπορεί κανείς να εγγραφεί και ποιο είναι το κόστος;

Εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου www.cyda2014.com. Αναλυτικά το κόστος έχει ως εξής:

Κόστος εγγραφής
Standard Fee
Early Registration Fee €150
Late Registration Fee  €180
CyDA Members Fee
Early Registration Fee €120
Late Registration Fee  €150
Student*
Early Registration Fee  €30
Late Registration Fee  €50

Πληροφορίες και ενημέρωσηί για τα νέα του συνεδρίου

Για όλα όσα αναφέραμε παραπάνω συν επιπρόσθετες λεπτομερείς πληροφορίες για το κυρίως επιστημονικό πρόγραμμα και τις επιπλέον δράσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.cyda2014.com. Ενημερωθείτε για το κόστος εγγραφής στο συνέδριο και εγγραφείτε online στο ακόλουθο link: www.cyda2014.com. Περί κατάθεσης επιστημονικών περιλήψεων (abstracts) πατήστε εδώ: Έχει παρέλθει η ημερομηνία για κατάθεση abstracts.

Πέραν της ιστοσελίδας του συνεδρίου η οποία ανανεώνεται σε τακτική βάση, ενημερώνουμε συνεχώς για τα νέα του συνεδρίου στο Facebook– Like, Share and Follow us! https://www.facebook.com/pages/Cyprus-Dietetic-and-Nutrition-Association-CyDNA