Δελτία Τύπου

5ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας

04 Μαΐου 2021
2676 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
5o-epistimoniko-synedrio-farmakeftikis-frontidas

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), διοργανώνει στις 5 και 6 Ιουνίου 2021 το 5ο Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας, με ανάθεση της διοργάνωσης στη ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και στο PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Το Συνέδριο, προσαρμοζόμενο στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της COVID-19, θα διεξαχθεί μόνο διαδικτυακά, έτσι ώστε ο κάθε σύνεδρος να έχει τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει με ασφάλεια από όπου και αν βρίσκεται.

Το 5ο Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας απευθύνεται κυρίως σε φαρμακοποιούς , βοηθούς φαρμακείου και σε όποιον ενδιαφέρεται για τα πιο σύγχρονα θέματα του φαρμακείου, ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση επιστημονικής ενημέρωσης Πανελλαδικά, με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει δωρεάν εγγραφή εδώ και να παρακολουθήσει το συνέδριο ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ.

Το Συνέδριο θα χαιρετίσουν διακεκριμένα πρόσωπα της Φαρμακευτικής Σχολής του ΕΚΠΑ, της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας, καθώς και εκπρόσωποι Θεσμικών Φορέων της Υγείας.

Με 17 ομιλίες υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος και ένα στρογγυλό τραπέζι, που θα αναλάβουν να παρουσιάσουν 24 διακεκριμένοι ομιλητές, το Συνέδριο περιλαμβάνει 4 Θεματικές Ενότητες:

  • COVID-19 και Φαρμακείο Κοινότητας
  • Υπηρεσίες Φαρμακευτικής Φροντίδας στο Φαρμακείο
  • Πρόληψη και Συμβουλή Υγείας
  • Προκλήσεις για το φαρμακείο στο μέλλον

Με τη λήξη του Συνεδρίου, οι ομιλίες θα αναρτηθούν στη σελίδα του Συνεδρίου, για μόνιμη on demand πρόσβαση.

Δείτε Εδώ το Πρόγραμμα Ομιλιών.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!