Δελτία Τύπου

Νέα Βιολειτουργική σειρά Ελληνικών Προιόντων «MILESTONE® IN HEALTH & NUTRITION»

22 Ιανουαρίου 2020
2607 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
nea-violeitourgiki-seira-ellinikon-proionton-milestone-in-health-nutrition

Η Of Dreams & Knowledge®, εξειδικεύεται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης βιολειτουργικών τροφίμων που μπορούν να προσφέρουν φυσικές λύσεις σε προβλήματα υγείας και χρόνιες ασθένειες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 στην Πάτρα, με έδρα στο Τεχνολογικό Πάρκο του Πανεπιστημίου Πατρών και αποτελείται από μια ομάδα επιστημόνων και επιχειρηματιών με εξειδίκευση στην τέχνη της βιοδυναμικής καλλιέργειας, τη μηχανική, την οργανωσιακή διαχείριση και τη βιοχημεία. Η Of Dreams & Knowledge® καινοτόμησε στον κλάδο του βιολειτουργικού τροφίμου με την εισαγωγή των προϊόντων MILESTONE® In Health & Nutrition.

Το MILESTONE® Υψηλό Φαινολικό Ελαιόλαδο είναι ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά βιολογικά ελαιόλαδα με διεθνείς διακρίσεις. Πιστοποιείται από το Τμήμα Φαρμακογνωσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕU REG 432/2012, για την προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.

Βραβεία MILESTONE® Υψηλό Φαινολικό Ελαιόλαδο

Olympia Standard of Excellence Health & Nutrition Awards 2016, 2017, 2018, 2019

Silver Medal London Health Claim Contest 2017

Το MILESTONE® ΒΙΟ Συμπύκνωμα Ροδιού με Εκχύλισμα Σπόρων Ροδιού που είναι και το πιο πρόσφατο προϊόν της βιολειτουργικής σειράς, αποτελεί μια φυσική πολύ ισχυρή πηγή πολυφαινολών (3000mg/kg), ασβεστίου (8000 mg/kg) και καλίου (7000mg/kg) με αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες.

Βραβεία MILESTONE® Συμπύκνωμα Ροδιού με Εκχύλισμα Σπόρων Ροδιού

BRONZE Award στο Healthy Diet Awards 2020 στην κατηγορία Functional Products Healthy Food Product of the Year.

Η πρωτότυπη συσκευασία εισάγει μια νέα φιλοσοφία στην αγορά που ενθαρρύνει τον καταναλωτή να εντάσσει τρόφιμα υψηλής υγειοπροστατευτικής αξίας στην καθημερινότητά του ως φυσική αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη λύση. Το ωφέλιμο αποτέλεσμα αποκτάται από την ημερήσια πρόσληψη 10ml στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Τα προϊόντα είναι επιλεκτικά τοποθετημένα σε φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής στην Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κίνα, Ν. Κορέα και Σιγκαπούρη.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.ofdreamsandknowledge.gr

Join us on: https://www.facebook.com/MILESTONE.InHealth.AndNutrition

Tel.: +306970055141

MILESTONE®: ΑΡΓΟ – ΟΡΓΑΝΙΚΟ – ΟΛΙΣΤΙΚΟ – ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΟ