Δελτία Τύπου

Ένας μεγάλος θεσμός για την Υγεία, τη Διατροφή & την Ομορφιά τώρα και στη Βόρεια Ελλάδα

25 Οκτωβρίου 2018
5463 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
deltio typou forum ygeias thessaloniki

Το Forum για την Υγεία καθιερώθηκε στην Αθήνα, εδώ και 3 χρόνια, από 20 Επιστημονικές Εταιρείες, τον Όμιλο Zita και το περιοδικό ΔΥΟ και κάτω από την αιγίδα φορέων, όπως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Μακεδονίας, οι Δήμοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.ά.


Ο θεσμός αποσκοπεί στο να φέρει κοντά και όσο γίνεται πιο διαδραστικά, το κοινό, με τους πλέον έγκριτους Επιστήμονες Υγείας αλλά και τη βιομηχανία, που υπεύθυνα στηρίζουν την Υγεία, τη Διατροφή αλλά και την Ευεξία και Ομορφιά των Ελλήνων πολιτών.


Η είσοδος σε όλες τις διαλέξεις και στον Εκθεσιακό χώρο είναι ελεύθερη και έτσι αναμένονται χιλιάδες πολίτες αλλά και Επαγγελματίες Υγείας, από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Το Forum θα διεξαχθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 24 – 25 Νοεμβρίου 2018.


Επειδή η Υγεία, η Διατροφή και η Ομορφιά αφορά όλους μας, πάνω από 200 Ομιλιτές, έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διαλέξεων που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα επίκαιρα ζητήματα για τον Άνδρα, την Γυναίκα και το Παιδί.


Καλή αντάμωση σε μια πραγματική γιορτή της Υγείας και του Ευ Ζην.Περισσότερες Πληροφορίες: www.dyoforum.gr

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κουλουμπής Γεράσιμος

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111001780

E-mail: Gerasimos.Kouloumpis@zita-congress.gr