Δελτία Τύπου

9η Διημερίδα + Έκθεση Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας

25 Ιανουαρίου 2018
1299 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
9i diimerida ekthesi epixeirimatikotita kai epikoinonia ygeias apologimos

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη η 9η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών με συμμετοχή  6.810 Φαρμακοποιών, Ιατρών και Βοηθών τους, Φοιτητών, Στελεχών Επιχειρήσεων και Απασχολούμενων σε Φορείς Υγείας.

H μεγαλύτερη και αρτιότερη εκπαιδευτική, επιστημονική και εκθεσιακή 9η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ και το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας, με σκοπό την επιμόρφωση των Επαγγελματιών Υγείας σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Επικοινωνίας Υγείας και Φαρμακευτικής Φροντίδας, ενθουσίασε, ξεπερνώντας τις προσδοκίες διοργανωτών, εκθετών και συμμετεχόντων.

Επίκαιρες και αξιόλογες ήταν όλες οι παρουσιάσεις των ομιλητών και οι ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις των συνέδρων, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση ενός γόνιμου διαλόγου μεταξύ επαγγελματιών υγείας, ακαδημαϊκών και πολιτικών. Μεταξύ αυτών το 2ο Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, το  Εργαστήριο Επιχειρησιακής Στρατηγικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ημερίδα Νανοτεχνολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας.

dihmerida epixeirimatikotita kai ygeia apologismos

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε στο στρογγυλό τραπέζι με τίτλο «Τουρισμός Υγείας», όπου οι συμμετέχοντες, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της ΝΔ και ο κ. Χάρης Δαμάσκος, Δ/ντης Ανάπτυξης ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, Περιφερειακός Σύμβ. Αττικής, αναφέρθηκαν στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει η Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο με τη συνεργασία του ιατρικού και τουριστικού κλάδου.

Επίσης, τονίστηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα  επιμόρφωσης των λειτουργών υγείας για την εξέλιξη της επιστημονικής ιδιότητάς τους, η ενδυνάμωση των ασθενών και η κρισιμότητα της συμμετοχής τους στην αποτελεσματική ανταπόκριση, στην πρόληψη και στη θεραπεία και συζητήθηκε το μέλλον των υπηρεσιών υγείας.

Η 9η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ολοκληρώθηκε με τη βράβευση, από τους ίδιους του σύνεδρους,  των εταιριών που συμβάλλουν ενεργά στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των Επαγγελματιών Υγείας. Στις τέσσερις πρώτες θέσεις αναδείχθηκαν οι εξής εταιρίες: Pfizer, CSA, ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ και ALES GROUPE (LIERAC).

Μείνε ενήμερος για όλες τις εξελίξεις που σε αφορούν.