730
Νομοθεσία

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για το Βιοσυντονισμό

της Όλγας Δέδε
04 Σεπτεμβρίου 2016
1 λεπτό να διαβαστεί
Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για το Βιοσυντονισμό

Photo source: www.bigstockphoto.com

Ο βιοσυντονισμός είναι μια εναλλακτική θεραπεία που βασίζεται στην κβαντική θεωρία σχετικά με τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Η θεωρία αυτή υποστηρίζει πως και τα κύτταρα του οργανισμού μπορούν να επηρεαστούν μέσω των ηλεκτρομαγνητικών σημάτων ώστε να "ρυθμίσουν" τον οργανισμό και να τον συντονίσουν ξανά, επιφέροντας την υγεία και θεραπεύοντας κάποιες ασθένειες.

Όπως και άλλες εναλλακτικές μέθοδοι έτσι και ο βιοσυντονισμός αποτέλεσε μια ελκυστική λύση για όσους ταλαιπωρούνται από προβλήματα υγείας. Το υπουργείο υγείας εξέδωσε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το βιοσυντονισμό, κυρίως για να μη συγχέεται με την ιατρική θεραπεία των ασθενειών και για να θέσει κάποιες προυποθέσεις σχετικά με τη λειτουργία τους.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου υγείας.

biosyntonismos anakoinwsh

 

  • Όλγα Δέδε
    Όλγα Δέδε Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

    Η Δέδε Όλγα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ
Η medNutrition σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.