Συνέδρια

Δορυφορικές Διαλέξεις απο την 11η Εκπαιδευτική συνάντηση του ΕΛΙΓΑΣΤ

της Όλγας Δέδε
08 Απριλίου 2016
8967 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
gastrentologia ipatologia 11i sinantisi

Στην 11η Εκπαιδευτική Συνάντηση του ΕΛΙΓΑΣΤ που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στις 12-13 Φεβρουαριού στα πλαίσια των παρουσιάσεων και ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν ακούστηκαν δύο ενδιαφέρουσες δορυφορικές διαλέξεις. Η εκπαιδευτική συνάντηση είχε θέμα "Εξελίξεις στην Γαστεντερολογιά και την Ηπατολογία".

Η πρώτη δορυφορική διάλεξη έγινε απο την Αιμιλία Παπακωνσταντίνου,  Διαιτολόγο- Διατροφολόγο με θέμα "Προκαλεί ο καφές πεπτικές διαταραχές: Μύθοι και πραγματικότητα" όπου αναλύθηκε η πεποίθηση που υπάρχει ότι καφές προκαλέι πεπτικά προβλήματα. Στην ομιλία της Αιμιλίας Παπακωνσταντίνου εκφράστηκε η ανάγκη για περισσότερες έρευνες όσον αφορά αυτό το διατροφικό κομμάτι και τις επιρροές του στα προβλήματα του πεπτικού. Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολοθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση.

Η δεύτερη δορυφορική διάλεξη έγινε απο το Διευθυντή Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού νοσοκομείου Πειραιά, Χαράλαμπο Τζάθα και είχε θέμα "Εστιάζοντας στην αντι-ιντεργκρινική θεραπεία στις ΙΦΝΕ: Tips& Tricks" όπου αναλύθηκε κατά πόσο είναι βοηθητική η θεραπεία και πως μπορεί να συνδυαστεί για καλύτερο αποτέλεσμα. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη δορυφορική διάλεξη.

Όλγα Δέδε
Όλγα Δέδε Διαιτολόγος - Διατροφολόγος