790
Συνέδρια

Δορυφορικές Διαλέξεις απο την 11η Εκπαιδευτική συνάντηση του ΕΛΙΓΑΣΤ

08 Απριλίου 2016
της Όλγας Δέδε

Στην 11η Εκπαιδευτική Συνάντηση του ΕΛΙΓΑΣΤ που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στις 12-13 Φεβρουαριού στα πλαίσια των παρουσιάσεων και ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν ακούστηκαν δύο ενδιαφέρουσες δορυφορικές διαλέξεις. Η εκπαιδευτική συνάντηση είχε θέμα "Εξελίξεις στην Γαστεντερολογιά και την Ηπατολογία".

Η πρώτη δορυφορική διάλεξη έγινε απο την Αιμιλία Παπακωνσταντίνου Διαιτολόγο- Διατροφολόγο με θέμα "Προκαλεί ο καφές πεπτικές διαταραχές: Μύθοι και πραγματικότητα" όπου αναλύθηκε η πεποίθηση που υπάρχει ότι καφές προκαλέι πεπτικά προβλήματα. Στην ομιλία της Αιμιλίας Παπακωνσταντίνου εκφράστηκε η ανάγκη για περισσότερες έρευνες όσον αφορά αυτό το διατροφικό κομμάτι και τις επιρροές του στα προβλήματα του πεπτικού. Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολοθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση.

Η δεύτερη δορυφορική διάλεξη έγινε απο το Διευθυντή Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Γενικού νοσοκομείου Πειραιά, Χαράλαμπο Τζάθα και είχε θέμα "Εστιάζοντας στην αντι-ιντεργκρινική θεραπεία στις ΙΦΝΕ: Tips& Tricks" όπου αναλύθηκε κατά πόσο είναι βοηθητική η θεραπεία και πως μπορεί να συνδυαστεί για καλύτερο αποτέλεσμα. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη δορυφορική διάλεξη.

  • Όλγα Δέδε Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

    Η Δέδε Όλγα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

×
Μείνε ενήμερος για όλες τις εξελίξεις που σε αφορούν.

×