Συνέδρια

Life Long Learning, τα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στην κλινική διατροφή

29 Ιανουαρίου 2016
10848 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
andres pou milane

Για τα σεμινάρια LLL της ESPEN που παρουσιάστηκαν στο 13ο Πανελλήνιο Συνεδρίο Διατροφής και Διαιτολογίας και 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής που διοργανώθηκαν στο "Θέατρον" Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" στις 27-29 Νοέμβρη, μας μίλησαν δύο απο τους ομιλητές τους.

Ο Νικόλαος Παπασπανός, Κλινικός ∆ιαιτολόγος,Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εκπαιδευτής των σεμιναρίων LLL μας μίλησε για το LLL session με θέμα "Διατροφική υποστήριξη σε άτομα που πάσχουν απο χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια" που παρουσιάστηκε στο συνέδριο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

Ο Μιχάλης Χουρδάκης, Λέκτορας Ιατρικής ∆ιατροφολογίας στο Τµήµα Ιατρικής και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης, Γραµµατέας Ελληνικής Εταιρείας "Κλινικής ∆ιατροφής και Μεταβολισµού" (www.grespen.org) Επιστ. Συνεργάτης Division of Metabolic and Nutritional Medicine του Ludwig-Maximilians-University of Munich, Munich Medical Center, Germany ESPEN IT Officer μας φέρει σε επαφή με τα σεμινάρια κλινικής διατροφής LLL, αναφέρει τη γνώση που προσφέρουν στους επαγγελματίες υγείας και πως μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει ακόμα και απο μακριά. Για περισότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω video.