Συνέδρια

Webinar Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.: «Διατροφικές παρεμβάσεις για την καρδιαγγειακή υγεία»

07 Δεκεμβρίου 2015
7575 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
kardiaggiaki ygeia logo

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τη Δευτέρα 7.12.2015, στις 15.30 μ.μ., πραγματοποιείται το προγραμματισμένο webinar που διοργανώνει η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

Το θέμα του Webinar είναι: «Διατροφικές παρεμβάσεις για την καρδιαγγειακή υγεία» και η ομιλήτρια που θα το παρουσιάσει είναι η κα. Μ. Κοντογιάννη, Επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Συντονιστής - σχολιαστής θα είναι ο κ. Χ. Δημοσθενόπουλος, Mmedsci Κλινικός Διαιτολόγος- Βιολόγος- ΠροΪστάμενος Διαιτολογικού Τμήματος ΛαΪκού Νοσοκομείου Αθηνών.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο webinar μέσω της διεύθυνσης:

https://attendee.gotowebinar.com/register/312115438141365249

Webinar ID: 127-895-083

συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει την internet διεύθυνση μέσω της οποίας θα μεταδίδεται online το σεμινάριο και η οποία θα είναι προσβάσιμη για το ακροατήριο τη Δευτέρα το μεσημέρι, λίγο πριν τις 15.30.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ηλεκτρονικά «Βεβαίωση Παρακολούθησης», με την προϋπόθεση εγγραφής και παρακολούθησης σε 4 από τις 6 ενότητες των Webinars.

Όσοι από εσάς επιθυμούν να συμμετάσχουν στις μελλοντικές εκπαιδευτικές δράσεις της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν., παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε να κρατήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για ενημέρωση.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.

Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν., Ι. Κυριαζής
Επιστημονικά Υπεύθυνος, Ι. Ιωαννίδης

Διαβάστε παρακάτω το Πρόγραμμα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των webinars.

programma empakan webinar