Επιστήμη

Επιστημονικά Νέα

Μπορεί ο Καφές να βοηθήσει στην Απώλεια Βάρους;

21 Δεκεμβρίου 2022
της Ζωής Κονιδάρη
5223 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος και Διατροφή: ποια θρεπτικά στοιχεία μπορούν να βοηθήσουν τον ασθενή

16 Δεκεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
8355 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Σνακ με αμύγδαλα για καλύτερη ενδοθηλιακή λειτουργία και μείωση LDL χοληστερόλης

12 Δεκεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
7443 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Επηρεάζει το κεφίρ τη μικροχλωρίδα και τα συμπτώματα των ασθενών με ΙΦΝΕ;

09 Δεκεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
23106 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Η επίδραση της D-σερίνης στη ρύθμιση της διατροφικής συμπεριφοράς

07 Δεκεμβρίου 2022
της Ζωής Κονιδάρη
8547 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Διαλειμματική νηστεία και για τον ασθενή με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ;

29 Νοεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
23304 Προβολές 1 λεπτό να διαβαστεί

Το στίγμα της Παχυσαρκίας: Πώς επηρεάζει τους πελάτες μας;

28 Νοεμβρίου 2022
του Γεώργιου Σαλταούρα
8409 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Πώς σχετίζονται τα ζυμωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο;

24 Νοεμβρίου 2022
της Μαρίας Κοντοέ
7173 Προβολές 2 λεπτά να διαβαστεί

Κατάθλιψη και Εντερική Μικροχλωρίδα: Πώς η διατροφική παρέμβαση μπορεί να κάνει τη διαφορά

21 Νοεμβρίου 2022
της Μαρκέλλας Συμεοπούλου
9978 Προβολές 3 λεπτά να διαβαστεί