Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Το "Διατροφονήσι" πήγε στον ...παιδικό σταθμό

04 Δεκεμβρίου 2015
13311 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Το "Διατροφονήσι" πήγε στον ...παιδικό σταθμό

Με πολλή χαρά την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου επισκέφτηκα τον παιδικό σταθμό Play Town στα Βριλήσσια, για να διαβάσω το παραμύθι «Διατροφονήσι» στα παιδιά και να μιλήσω με τους μικρούς μας φίλους. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα, αφού δεν έχω ξαναμιλήσει για τη διατροφή σε παιδάκια τόσο μικρής ηλικίας 2-3 ετών.

Διαθέσιμο το βιβλίο στο eshop του medNutrition Το Διατροφονήσι

Ξεκινήσαμε την ενημέρωση γύρω από την διατροφή, διαβάζοντας το παραμύθι και μου προκάλεσε πολύ το ενδιαφέρον που τα παιδάκια αυτής της ηλικίας άκουγαν με τόση προσοχή το παραμύθι και τις επεξηγήσεις πάνω στα τρόφιμα. Συνεχίσαμε αναφέροντας την πυραμίδα της διατροφής και στο πόσο συχνά μπορούμε να καταναλώνουμε κάποια τρόφιμα, ενώ μιλήσαμε και για τα αγαπημένα τους φρούτα και τις προτιμήσεις τους.

Δείτε την Παρουσίαση του παραμυθιού στο AVENUE

Τα πιο αγαπητά φρούτα θεωρήθηκαν η μπανάνα και το πορτοκάλι. Στο τέλος, δόθηκε στα παιδάκια υλικό για ζωγραφική μέσα από τις όμορφες εικόνες του "Διατροφονησιού". Ευχαριστώ θερμά τις δασκάλες του παιδικού σταθμού για την όμορφη πρόσκληση τους.

Μαίρη Σελανικλή
Μαίρη Σελανικλή Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc. στην Κλινική Διατροφή

Η Μαίρη Σελανικλή είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση MSc στην κλινική διατροφή. Συγγραφέας του παιδικού παραμυθιού "Το Διατροφονήσι" των εκδόσεων medNutrition. Από το 2011 διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στην περιοχή του Ζωγράφου.