Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Ιστορίες Πρωινού

από Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι , Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Base price 12,00 €
Sales price 10,80 €
Discount -1,20 €
Κερδίζετε 1,20 €
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: ΒΟΟΚ9786188065758
Εκδόθηκε: Αθήνα 2015, medNutrition publications
Εικονογράφηση: Θανάσης Κυριανάκης
Διαστάσεις: 21 cm x 14 cm
Σελίδες: 56

Περιγραφη

Εσύ ξέρεις ότι "το πρωί να τρως σαν βασιλιάς..." όμως το παιδί σου δεν συμμερίζεται αυτήν την άποψη, ξυπνάει τελευταία στιγμή και μετά βίας ρουφάει στα γρήγορα ένα ποτήρι γάλα πριν φύγει για το σχολείο;

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας... πόσο μάλλον για το παιδί σου, που βρίσκεται στην ανάπτυξη!

Σε μια προσπάθεια να σε βοηθήσει να πείσεις παιδιά ότι ο χρόνος που επενδύουμε στο πρωινό είναι πολύ πιο σημαντικός κι ότι ένα ισορροπημένο πρωινό μπορεί να εξασφαλίσει καλή υγεία, σωστή ανάπτυξη, καλές σχολικές επιδόσεις και καλύτερη διάθεση δημιουργήθηκε το κόμικ «Ιστορίες Πρωινού»!
Στόχος αυτού του κόμικ είναι να προσεγγίσει το παιδί με έναν παιγνιώδη τρόπο και με όχημα την εικονογράφηση, να το «πείσει να βάλει το πρωινό στην καθημερινότητά του.

Σε ποιους απευθύνεται το βιβλίο; "Σε παιδιά... μικρά και μεγάλα παιδιά!

Στόχος του comic είναι να προσεγγίσει τα παιδιά με έναν παιγνιώδη τρόπο και μέσα από την εικονογράφηση να τα «πείσει» να βάλουν το πρωινό τους στην καθημερινότητα τους.

Το comic αυτό μπορεί να αποτελέσει βοήθημα για γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς κάνει την εκπαίδευση παιχνίδι, συμπεριλαμβάνοντας ήρωες, εικόνες, έξυπνες ασκήσεις και δραστηριότητες που θα βοηθήσουν το παιδί να εμπεδώσεις τις γνώσεις που θα αποκομίσει μέσα από την ανάγνωση του κόμικ", τονίζει η συγγραφέας του βιβλίου, Κλινική- Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc, κ. Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι.

Το Κόμιξ "Ιστορίες Πρωινού" εκδόθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής.

 

newsletter ekptwsh se seira kids

To παραπάνω εκπτωτικό κουπόνι, ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι
Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Η Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι είναι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με επιπλέον μεταπτυχιακή εξειδίκευση (M.Sc) στην διατροφή και άσκηση. Συγγραφέας των βιβλίων Comic:Ιστορίες Πρωινού και Stop στην Παιδική Παχυσαρκία των εκδόσεων medNutrition Kids και Wellness αντίστοιχα. Είναι συνεργάτης του medNutrition και διατηρεί ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στη Λάρισα.