Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Διατροφοπαιχνιδιάρηδες

από Πάρης Παπαχρήστος , Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
oi-diatrofopexidiarides-blok
zografizontas-to-batomouro-diatrofopexidiarides
xrwmatizontas-to-milo-diatrofopaixnidiarides
zwgrafia-axladi-apo-tous-diatrofopaixnidiarhdes
diatrofopainidiarhdes-opisthofillo
Base price 8,00 €
Sales price 7,20 €
Discount -0,80 €
Κερδίζετε 0,80 €
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: BOOK9789963987115
Εκδόθηκε: Λευκωσία 2010, medNutrition publications
Διαστάσεις: 30 cm x 21 cm
ISBN 9789963987115
Σελίδες: 34

Περιγραφη

Aν είσαι γονιός και έχεις μικρό παιδί, το πιθανότερο είναι πως το παρακάτω ερώτημα θα μιλήσει στην ...καρδιά σου! «Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει τα πολύτιμα για την υγεία του φρούτα και λαχανικά»;

Τα περισσότερα παιδιά σχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας αποφεύγουν οτιδήποτε "πράσινο" και το μόνο λαχανικό που καταναλώνουν ....φανατικά είναι η... πατάτα.

Φαντάσου πόσο δύσκολο είναι λοιπόν να πείσεις ένα παιδί να φάει αχλάδι, αγγινάρα ή ...κολοκάσι. Κι όμως, υπάρχει τρόπος. Αφού ζωγραφίσει τον ποδηλάτη Αγγιναρούλη, τον κύριο Πορτοκάλη που λατρεύει το skate και την Καροτούλα που λέει ωραία τραγούδια, την επόμενη φορά που τα συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πιάτο του, το πιθανότερο είναι πως θα τα δει με ...άλλο μάτι!

Οι «Διατροφοπαιχνιδιάρηδες», είναι μια ειδική έκδοση για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που εμπνεύστηκε ο διαιτολόγος –διατροφολόγος, MSc, Παρασκευάς Παπαχρήστος, ιδρυτής του medNutrition.gr, ώστε να ενθαρρύνει τα παιδιά να καταναλώνουν περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Οι "Διατροφοπαιχνιδιάρηδες" περιλαμβάνουν έντεκα εικόνες χρωματισμού. Καθεμιά από αυτές συνοδεύεται από ένα σύντομο μήνυμα που, με απλό και κατανοητό τρόπο, δίνει στο παιδί να καταλάβει την αξία των φρούτων και των λαχανικών στη διατροφή μας. Οι "Διατροφοπαιχνιδιάρηδες" φιλοδοξούν να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τα φρούτα και τα λαχανικά... ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ και έρχονται να βοηθήσουν τους γονείς στην πιο δύσκολη ...μάχη τους στην κουζίνα!

Ακολουθεί μια video συνέντευξη από τον ιδρυτή του medNutrition, Πάρη Παπαχρήστος, για την διατροφική εκπαίδευση των παιδιών.

 

newsletter ekptwsh se seira kids

To παραπάνω εκπτωτικό κουπόνι, ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδος.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Πάρης Παπαχρήστος
Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Ο Πάρης Παπαχρήστος παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς για πάνω από 15 χρόνια, συμβάλλοντας σε βελτίωση της ποιότητας ζωής.  Ως πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. έχει ευρύτερη επιστημονική γνώση, η οποία συνδυάζεται στις διαιτολογικές συνεδρίες με την προσωπική του εμπειρία.
 
Είναι ιδρυτής του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς medNutrition wellness, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες στη διατροφή μας». Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις διαιτολογικές υπηρεσίες που παρέχει είτε στο Παγκράτι είτε αξιοποιώντας skype και viber σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με χιλιάδες ανθρώπους, έχει δει τι είναι αποτελεσματικό και όχι.