Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει

05 Δεκεμβρίου 2012
8127 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει

Με αφορμή τη νέα καμπάνια του MedNutrition «Μερίδες: Το μέγεθος...μετράει», παραβρέθηκα στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 97,2Fm. Ο αγαπητός δημοσιογράφος και συνεργάτης κ Λασκαράτος εντυπωσιασμένος από το νέο πόστερ των μερίδων που εξέδωσε το medNutrition στα πλαίσια της καμπάνιας, εξέφρασε την επιθυμία του να το κρατήσει ώστε να μάθει ποιο είναι το σωστό μέγεθος της μερίδας που πρέπει να καταναλώνει.

Ακολουθούν 2 ενημερωτικά video για τις μερίδες, πρωτού ακούσουμε το ηχητικό απόσπασμα.

Το νέο αυτό έντυπο σας εκπαιδεύει στο μέγεθος της μερίδας κάνοντας οπτική σύγκριση των τροφίμων με αντικείμενα της καθημερινότητάς μας. Σας παρέχει συμβουλές για να μη ξεφύγετε θερμιδικά αλλά και πώς να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα που ψωνίσατε ώστε να μην αλλοιωθούν.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Poster των μερίδων από το e-shop του medNutrition.

 

  • Πάρης Παπαχρήστος
    Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

    Ο Πάρης Παπαχρήστος είναι Διαιτολόγος Διατροφολόγος, MSc, ιδρυτής του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου διατηρεί ένα πολυδιαιτολογικό γραφείο στο Παγκράτι, παρέχοντας διαιτολογικές υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ
Η medNutrition σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.