Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει

05 Δεκεμβρίου 2012
26310 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει

Με αφορμή τη νέα καμπάνια του MedNutrition «Μερίδες: Το μέγεθος...μετράει», παραβρέθηκα στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 97,2Fm. Ο αγαπητός δημοσιογράφος και συνεργάτης κ Λασκαράτος εντυπωσιασμένος από το νέο πόστερ των μερίδων που εξέδωσε το medNutrition στα πλαίσια της καμπάνιας, εξέφρασε την επιθυμία του να το κρατήσει ώστε να μάθει ποιο είναι το σωστό μέγεθος της μερίδας που πρέπει να καταναλώνει.

Ακολουθούν 2 ενημερωτικά video για τις μερίδες, πρωτού ακούσουμε το ηχητικό απόσπασμα.

Το νέο αυτό έντυπο σας εκπαιδεύει στο μέγεθος της μερίδας κάνοντας οπτική σύγκριση των τροφίμων με αντικείμενα της καθημερινότητάς μας. Σας παρέχει συμβουλές για να μη ξεφύγετε θερμιδικά αλλά και πώς να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα που ψωνίσατε ώστε να μην αλλοιωθούν.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Poster των μερίδων από το e-shop του medNutrition.

Πάρης Παπαχρήστος
Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Ο Πάρης Παπαχρήστος παρέχει διαιτολογικές υπηρεσίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς για πάνω από 15 χρόνια, συμβάλλοντας σε βελτίωση της ποιότητας ζωής.  Ως πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. έχει ευρύτερη επιστημονική γνώση, η οποία συνδυάζεται στις διαιτολογικές συνεδρίες με την προσωπική του εμπειρία.
 
Είναι ιδρυτής του πρώτου portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς medNutrition wellness, με τίτλο «Μύθοι και Αλήθειες στη διατροφή μας». Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις διαιτολογικές υπηρεσίες που παρέχει είτε στο Παγκράτι είτε αξιοποιώντας skype και viber σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με χιλιάδες ανθρώπους, έχει δει τι είναι αποτελεσματικό και όχι.